2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 45 پست

حالا شما میگید من چطور باید با خانوادش رفتار کنم مثل قبل برم کارا خونشون رو کنم و عزت بهشون بزارم؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمان خاستگاری به فکر این موضوعات بودین خانوادگی🤤

اره چون ما با هم فامیلیم و از قبلم خانواده ها باهم مشکل داشتن

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
چرا کارای خونشونو انجام بدی مگه دیوونه ای

اخه قبلا اینجور بودن مادر شوهرم میگفت انجام بدید ماهم انجام میدادیم هر دوسه روز یه بار میگفت بیاید ناهار بعد که میرفتیم میدیدیم اون دو سه روزو هیچ کاری نکرده به من و شوهرم میگفت تمیز کنیم

انشالله که بتونی حقتونو بگیرین

ممنونم انشاالله

اصلا هیجوقت نزو کارای خونه ی اونارو انجام بده وقتی قدرتو نمیدونن بچه ندارین؟

چرا یه دختر ۵ ساله دارم که نمیدونم چرا از کوچیکیش روی دیدنشون رو نداره با اینکه ما جلوش رعایت میکنیم حرف نمیزنیم 😂

[QUOTE=54334232]چرا یه دختر ۵ ساله دارم که نمیدونم چرا از کوچیکیش روی دیدنشون رو نداره با اینکه ما ج ...

ممنونم دوست خوبم من دوس ندارم اون از الان تو این چیزا باشه شاید چون محبتی ازشون ندیده اینجوره

مي توني آروم به شوهرت بگي بخاطر مسايلي كه پيش اومدهازشون دل چركيني و فعلا دلت نميخاد بري ديدنشون شايد بعدا نظرت عوض شد. 

ولي اصلن پولي رو كه تو خونه آوردي به هر طريقي نبايد منتشو بزاري و از اين بابت ازش معذرت خواهي كن 

چون اونم نبايد بابت پولي كه مياره تو خونه سر تو منت بزاره 

مي توني آروم به شوهرت بگي بخاطر مسايلي كه پيش اومدهازشون دل چركيني و فعلا دلت نميخاد بري ديدنشون شاي ...

منم دقیقا اینکارو کردم من اصلا دوست ندارم منت بزارم اما اون هر دفعه منت میزاره میگم شاید عادتش دادم به پول نگرفتن ازش که منت میزاره بخدا من یکی از قناعت شورشو دراوردم زورم میاد بهم میگه تو منو بد بخت کردی اخه من خرج دندونپزشکیمم مامانم داده در این حد 

برادر شوهر  من به بهانه اینکه کار آزاد میخواد راه بندازه خونه پدرشوهرمو میفروشم و پول از پدرشوهرم میگیره، یه چند سالی کار می‌کنه الان که کار آزاد کساده  همه پولو گذاشتن تو بانک زن و شوهر بیکار میگردن از سودش میخورن، آنوقت من و شوهرم از صبح تا شب باید سرکار باشیم، جاریم میگه ما کار کارمندی دوست نداریم، یکی نیست بگه اگه آنقدر پول به ماهم می‌دادند لنگامونو مینداختیم رو هم و زندگی میکردیم

برادر شوهر  من به بهانه اینکه کار آزاد میخواد راه بندازه خونه پدرشوهرمو میفروشم و پول از پدرشوه ...

آخ که همیشه تو هر خونواده ای یکی قربانی میشه مادر شوهر من خودش تو خونه ۴۰۰ متری نشسته ما بی خونه شدیم تازه اگه یه روسری بخرم میخواد خودشو از حسودی بکشه

شاید هیچکس بیشتر از من نتونه تنفرتو نسبت به خانواده شوهر بفهمه، کاش آنقدر قوی بودم که همشونو له میکردم، درد منم مثل شما کم نیست، تازه این یه مورد کوچیکه که اصلا برام اهمیتی نداره، خداروشکر روی پای خودم هستم