2777
2789
عنوان

رفتار بد خواهرم

841 بازدید | 22 پست

میشه لطفا راهنماییم کنید کلافه شدم 

ما چهار تا خواهریم

یکی از خواهرام که خواهر کوچیکس ازدواج کرده و بچه نداره ۳۹ سالشه

یکی از خواهرامم یه پسر داره اون یکی خواهرمم یه دختره ۱۹ ساله 

منم یه دختر دارم ۱۷ سالشه

مشکلم اینه اون خواهرم که بچه نداره همیشه خیلی واضح بین دختر منو دختره خواهرم فرق میذاره

من خودم برام مهم نیست اگر به خودم بود بروی خواهرمم نمیاوردم

ولی خب دخترم حس بد میگیره ازین موضوع

اون خواهرم دختر منم دوست داره مشخصه ولی خب رفتارش با دختره خواهرم کاملا فرق میکنه ، دختر منو میبینه شاید یه سلام و روبوسی ساده ، ولی دختره خواهرمو که ببینه ذوق میکنه میگه سلامم قشنگم قربونت برمم و …

یا مثلا میرم تو پیج اینستاش تو هایلایتاش پره عکسای دختره خواهرمه یبار دخترم به من گفت مامان چرا خاله غزل از من عکس نمیذاره هیچوقت همونجوری که اون خواهرزادشه منم خواهرزادشم

نمیدونستم چی جوابشو بدم ، کلا بخوای نگاه کنی خیلی رفتارش با اون مادرانس ، چون بچه ام نداره یه دوست داشتنه عمیقی بهش داره که دیگه همه میدونن و یجورایی نقطه ضعفشه ، کسی حق نداره راجب دختر خواهرم چیزی بگه چون اون خواهرم قاطی میکنه

اینم بگم ، خواهره من ( مامان همین خواهرزادم ) اگر به دختر من محبت کنه خیلیم زیاد دخترش ناراحت نمیشه

ولی اون یکی خواهرم غزل اگر به دختره من محبت زیادی بکنه اون خواهرزادم زود گارد میگیره انگار میترسه یکی بیشتر از خودش به غزل نزدیک شه

نظرتون چیه راجب این رفتارا ؟ 

به نظر من خواهرت به خاطر همین اخلاق خواهر زاده ت مجبوره ظاخری بیشتر تحویلش بگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خالم با من و داداشم همینطوریه خیلی برام مهم نیست ولی حس میکنم همون حس مادریه 

و اینکه کلا با کی ارتباط بگیره 

جدا از اینکه واقعا درست نیست حتی اکه قلبا احساس میکنی این یکی خواهر زادتو بیشتر دوست داری عملی نشون بدی این کارشون اشتباهه

به نظر من خواهرت به خاطر همین اخلاق خواهر زاده ت مجبوره ظاخری بیشتر تحویلش بگیره

نه ظاهری نیست کاملا دلیه مشخصه 

کلا از وقتی خیلی کوچولو ام بودن همین بود

از اول رفتارش فرق داشت 

نه ظاهری نیست کاملا دلیه مشخصه کلا از وقتی خیلی کوچولو ام بودن همین بوداز اول رفتارش فرق داشت

به روی خودش اوردی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

باید بیخیال باشین، وگرنه این هجم از حساس بودن باعث کلی تنش و درگیری ذهنی میشه، عوضش خودت به دخترت آنقدر زیاد محبت کن و پشتیبان باش که یک درصد هم خلا نمونه تا از خاله و دیگران منتظر توجه باشه، خب یه چیز تقریبا طبیعی هس رفتار خاهرت با اون یکی خاهرزادت، مثلا مامان بزرگها به وفور دیده میشه که بین نوه ها فرق میذارن، اینم از اون دسته رفتارهاست

خب منم با خاله اخریم خیلی خوبم روزی ۳ساعت تلفنی صحبت میکنیم 

میبرتم مسافرت

گردش

تفریح

خونش همیشه میگه خونمون   

ولی با بقیه اینجوری نیست حتی با خواهرم

شایدم چون از  بچگی خیلی زیاد پیشش بودم