sonne مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 12025 عنوان دوس دارم شنا رو حرفه ای یاد بگیرم ولی 🏊♂️🏊 88 بازدید | 12 پست اصن اعتماد به نفس یادگیریشو ندارم ، چون ی بار تجربه داشتم هم خوب یاد نگرفتم هم این که وسطش سرماخوردم نتونستم ادامه بدم ( البته سنم خیلییییی کمتر بود ) .الان میترسم ثبت نام کنم ولی اونجوری که بخوام نتونم یاد بگیرم 1404/08/15 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 هیچکس که از تو شکم مادر بلد نبوده، همه رفتن یاد گرفتنتو هم نگران چیزی نباش، فقط باید تلاش و استمرار داشته باشی
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1828 هیچکس که از تو شکم مادر بلد نبوده، همه رفتن یاد گرفتنتو هم نگران چیزی نباش، فقط باید تلاش و استمرار ... چرا اتفاقا نوزادا اکثرا بلدن خودشونو روی اب نگه دارن وقتی بزرگ میشن یادشون میره🤦🏻♀️
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 چرا اتفاقا نوزادا اکثرا بلدن خودشونو روی اب نگه دارن وقتی بزرگ میشن یادشون میره🤦🏻♀️ خب اون که شنا نیستنوزادا فقط میتونن خودشون رو روی آب نگه دارن چون از آب نمیترسن و عضلاتشون رو منقبض نمیکننتو هم اگه همینقدر آروم و ریلکس باشی راحت میتونی روی آب شناور شی
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1828 خب اون که شنا نیستنوزادا فقط میتونن خودشون رو روی آب نگه دارن چون از آب نمیترسن و عضلاتشون رو منقبض ... اره درسته.. من تو اب مثل یه تیکه سنگ میشم🙂⛰️
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 اره درسته.. من تو اب مثل یه تیکه سنگ میشم🙂⛰️ دقیقا همین باعث میشه که نتونی روی آب شناور بمونیولی اگه یه بار خیلی با آرامش خودتو رها کنی و نترسی میبینی که راحت روی آب شناور میشیولی چون اکثرا از آب میترسن و عضلاتشون منقبض میشه، میرن زیر آب
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1828 دقیقا همین باعث میشه که نتونی روی آب شناور بمونیولی اگه یه بار خیلی با آرامش خودتو رها کنی و نترسی م ... احتمالا.. خیلی نیاز به تمرین داره من فعلا فقط با به پشت خوابیدن روی اب راحتم🤦🏻♀️ نمیتونم به شکم شنای ساده برم تپش قلب میگیرم
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 احتمالا.. خیلی نیاز به تمرین داره من فعلا فقط با به پشت خوابیدن روی اب راحتم🤦🏻♀️ نمیتونم به شکم ش ... اشکالی ندارهخیلی طبیعیه که اولش اینطور باشهکم کم یاد میگیری و بر ترست غلبه میکنی:)
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1828 اشکالی ندارهخیلی طبیعیه که اولش اینطور باشهکم کم یاد میگیری و بر ترست غلبه میکنی:) مرسی عزیزم🤍
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 مرسی عزیزم🤍 کاری نکردم🩵به خودت ایمان داشته باش و هر اتفاقی که افتاد ناامید نشوراهی که میخوای بری سختیای خودشو داره
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1828 کاری نکردم🩵به خودت ایمان داشته باش و هر اتفاقی که افتاد ناامید نشوراهی که میخوای بری سختیای خودشو د ... درسته همینطوره🌸.. من کلا ادم عجولیم ولی بعضی چیزا با عجله پیش نمیره
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2058 درسته همینطوره🌸.. من کلا ادم عجولیم ولی بعضی چیزا با عجله پیش نمیره چقدر خوبه که اشکال کارتو میدونی🙂موفق باشی