2777
2789
عنوان

کسی هست از اونور اومده باشه ایران راحلتون چیه چجوری برگردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 62 پست
نمیشه من و ابجیمم باهاتون بیایم ما مرد نداریم می ترسیم

عزیزم من ویزا مو بدن میرم سریع 

ولی تو سفارت خیلی ها هستن که میتونید برین باهاشون خانم هایی هستن که تنهاین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=385555581]نمیشه من و ابجیمم باهاتون بیایم ما مرد نداریم می ترسیم[/QUOTE

نگا بزار بگم بهت، اگه اومدی مشهد میای کنسولگری افغانستان تو خیابون آخوند خراسانی، میری کافی نت های همون کوجه ثبت نام ویزا یه روز کامل طول میکشه سعی کن صبح زود بری، به احتمال زیاد باز فرداش باید بیای ، با ۱۵۰ یورو نفری میری داخل قیمت vip نوشته صدور ویزا و رودپاس، 

[QUOTE=385555581]نمیشه من و ابجیمم باهاتون بیایم ما مرد نداریم می ترسیم[/QUOTEنگا بزار بگم بهت، اگه ...

عزیزم میشه بگی یه ویزای شما چند تومان شد؟ من الان حساب کردم ی ویزا بخوام بگیرم اگه ۱۵۰ یورو باشه میشه ۱۶ میلیون درست حساب کردم؟ فعلا یک یورو معادله ۱۰۷ تومان میشه 

خب مگر اشتباه میگممعلوم نیست اینجا عاقبتمون چی میشهمیشیم فلسطین دویا غزه میشیمهرکی فرار کرد برداینجا ...

تموم شده؟نخیر تازه شروع شده😏ما اینجا ریشه تو این خاکیم فک کردی یک ایرانی باخت میده؟به کوری چشم حسود یک ایرانی اصیل هیچوقت باخت نمیده و تا آخرین قطره خونش وایستاده،،این حرفای اینترنشنالی رو هم ببرین برا خودشون لازمشون میشه

این وطن مال ماست متعلق به ماست هیچوقت ترکش نکردیم،نمیکنیم،نخواهیم کرد،،مخصوصاااا تو این وضعیت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

هدفم از این پست رو عنوان کردم من خونه و زندگیم انوره میخوام برگردم اینجا زندگی نمیکنم که بخوام فرار ...

اگه بتونی تل گرام وصل شو تو گروه پروازهای ایران استرالیا عضو شو اونجا همه مثل شمان راه حل میدن بهت

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

متاسفانه نمیتونم وصل شم شما تلگرامتون وصله؟

تازه وصل شدم بسختی

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خوشبحالتتت

بذار برات پرو کسی بفرستم سریع کانکت شو

خوشبحالتتت

متاسفانه میگه امکان ارسال لینک ندارم