2777
2789
عنوان

کسی هست از اونور اومده باشه ایران راحلتون چیه چجوری برگردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 62 پست
تنها میرید ؟ خوشبحالتون شما فکر کنم چون پاسپورت ایران و دارید نیاز نیست ویزا بگیذی

بله 

ویزا نمیخاد که 

میری وان از اونجا استانبول به مقصد مورد نظرت 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عراق هم منطقه ممنوع برای پرواز شده از اونجا راه نداری بری جایی

من باید برم عربستان مرز زمینی داره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ترکیه امتحان نکن، منم مثل تو ام ، مشهد هستم، میخوام ویزا بگیرم از سفارت افغانستان تو مشهد، میری هرات ...

خاله منم دقیقا همینجوری رفت گفت هرات بازه راحت رفت الان رسیده مقصدش. گفت ترکیه خیلی شلوغ بوده

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

خاله منم دقیقا همینجوری رفت گفت هرات بازه راحت رفت الان رسیده مقصدش. گفت ترکیه خیلی شلوغ بوده

ععع واقعا؟ عزیزم خالت تنها بوده یعنی مرد همراش نبوده؟ خطرناک نیست از ی طرفم میترسم من بیام مشهد سفارت افغانستان بسته بشه

ععع واقعا؟ عزیزم خالت تنها بوده یعنی مرد همراش نبوده؟ خطرناک نیست از ی طرفم میترسم من بیام مشهد سفار ...

تا چند روز پیش که باز بود شمارشو پیدا کن زنگ بزن .

کاری نداشتن ب خالم

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

دوستان راهنمایی غلط نکنید 

شما ترکیه نمی‌تونید برید  سفارت کشورهایی که توی ایران سفارت دارن

اگه کشوری توی ایران سفارت نداره میتونید برید ترکیه

یا اگه ویزا و پاسپورت دارید و فقط پروازشان کنسل شده میتونید برید ترکیه از اونجا پرواژ کنید

ععع واقعا؟ عزیزم خالت تنها بوده یعنی مرد همراش نبوده؟ خطرناک نیست از ی طرفم میترسم من بیام مشهد سفار ...

هست بابا فعلا، ویزا فوری نفری ۱۵۰ دلاره، بیا فوری بگیر

خب مگر اشتباه میگممعلوم نیست اینجا عاقبتمون چی میشهمیشیم فلسطین دویا غزه میشیمهرکی فرار کرد برداینجا ...

چقدر انرژی منفی میده پیام تون

وقتی نمیتونید امید بدید ،حداقل حال بقیه رو بد نکنید

انشالله هر چه زودتر از کشور برید و به آرزوتون برسید