2777
2789
عنوان

با این پسره چیکار کنم

203 بازدید | 15 پست

یکی از هم دانشگاهیام بود طی یک مراسم تو دانشگاه هم صحبت شدیم 

متوجه شدم از من خوشش اومده اما ما صرفا دوست بودیم و اون همش میگفت هیچکس به من نه نمیگه و خودش دست بالا می‌گرفت 

بعد که از زیر زبونش کشیدم گفت من پیشنهاد نمیدم چون میدونم جوابت چیه 

منم پرسیدم خب جوابم چیه 

اون گفت بهم میگی نه که ثابت کنی همه به من آره نمیگن 

خلاصه گذشت هر دو قبول کردیم تو رابطه باشیم 

زودتر از چیزی که فکر کنید دعوامون شد 

چون هر دو خیلی پیش داوری میکردیم بدون اینکه بپرسیم 

ی مدت گذشت ما آشتی کردیم ولی نه اینکه تو رابطه باشیما فقط حرف میزدیم 

یبار بین دعوا گفت من اصلا به تو فکر نمیکنم و این حرفا 

اما من دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم 

حالا وقتی بهش پیام میدم گاها جواب میده و سرسنگین نیست اما شوخی شوخی میگه من دوسش دارم و این پیامایی ک براش میفرستم از رو علاقس 

اصلا نمیدونم چیکار کنم رهاش کنم؟ (سختمه)

بهش ابراز علاقه کنم؟ 

جذبش کنم؟ (آخه چجوری؟)

کاردلن، گلی که هر سال برای یکبار تو برف گل میده! 🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد رابطه شدن باهاش در اصل کار اشتباهی بوده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

تجربه بهم ثابت کرده این مدل پسرا آخرش گند میزنن به روح و روانت و میرن اگه آدم رابطه بود و بالغ بود تکلیف رابطه‌اتون رو مشخص میکرد یا باهم هستین یا ن تمام 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
درسته ولی چیکار کنم سخته فراموش کردنش

ببین دختر موجود ارزشمندیه اصن وابسته نشو به کسی بزار بقیه به تو وابسته شن ببین چقد خوبه به خودت برس برا خودت زندگی کن باشگاه میکاپ دکتر پوست برو زندگی خفن تر از ایناس بخوای وابسته یه مش آدم بی ارزش بشی 

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿

عزیزم ایشون یه فرد خودشیفته اس 

دوتا پا داری دوتای دیگم قرض کن فرار کن 

با چنین فردی در ارتباط بودم روحتو تیکه تیکه میکنن و اعتماد بنفستو نابود میکنن

همین الان تا زیاد درگیرش نشدی خودتو نجات بده

عزیزم ایشون یه فرد خودشیفته اس دوتا پا داری دوتای دیگم قرض کن فرار کن با چنین فردی در ارتباط بودم رو ...

به حرف سادست ب عمل نه 

بعدشم اونی ک پیگیره منم نه اون

کاردلن، گلی که هر سال برای یکبار تو برف گل میده! 🥹❤️