2777
2789
عنوان

دفع سنگ کلیه چطوریه دردش 😢💔

143 بازدید | 17 پست

باردارم قبلا شن ریزه داشته کلیه هام الان انگاری داره دفع میش علائمشو دارم جیکار کنم خیلی اذیتم 

آب زیاد میخورم و‌هندونه 

شب تاصبح صدبار بیدار میشم یسره تو wcام 

برات حمد خوندم عزیزم

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکرر ادرار و سوزش دارم امروز هم تو ادرارم خیلی کم لخته خون دیدم خون صورتی بود تیره نبود

شاید عفونت ادراری داری برو دکتر بارداری خوب نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چقدر مهربونی شما مرسی❤️🌻منم برا امضات صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

شاید عفونت ادراری داری برو دکتر بارداری خوب نیست

عفونت داشتم ولی دارو خوردم آزمایش مجدد دادم رفع شده 

ترسیدم برم دکتر معاینه کنه ب دکترا اعتماد ندارم 

موقعی که میاد تو حالب دردش زیاده. بعدش دیگه اگه بزرگ نباشه در حد سوزشه نگران نباش .

مرسی عزیزم ک توضیح دادی 

ب نظرت برامن کدوم مرحلس صبح کمر درد زیادی داشتم و خون توی ادرار