2777
2789
عنوان

شوهرم بچه هامو برده

572 بازدید | 34 پست

سلام خوشگلای خودم اول اینکه آرزوی سلامتی و آرامش دارم واسه همتون💖

دو ساعتی هست که شوهرم پسرامو با خودش برد بیرون به محض اینکه درو پشت سرشون بستم شروع کردم به قر دادن😂😂هیچکاریم نمیکنما ولی همین حس آزادی و تنهایی که دوتا صدای کوچولو هی نمیگن مامان مامان خیلی خوبه چیکار کنم بیشتر از این لحظه های طلایی لذت ببرم؟

یسس🤣🤣🤣برو حالشوووببر... هر چی میوه و بستنی و پفک دلخواه داری بیا بزار جلوت بزن بر بدن تا قاتلاشون سر نرسیدن 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسس🤣🤣🤣برو حالشوووببر... هر چی میوه و بستنی و پفک دلخواه داری بیا بزار جلوت بزن بر بدن تا قاتلاشون ...

دقیقا بعد رفتنشون حرکت شادی بعد از گل رونالدو رو زدم😂😂بلافاصله هم رفتم سراغ یخچال من برای مامان شدن زیادی شکمو بودم😂

دقیقا بعد رفتنشون حرکت شادی بعد از گل رونالدو رو زدم😂😂بلافاصله هم رفتم سراغ یخچال من برای مامان شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایولللل 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه حمام دلچسب برو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)