2777
2789
عنوان

شوهرم بچه هامو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 34 پست
ولی من دلم میخواد یکی تو خونه بهم بگه مامان مامان 😂😂😂

منمم🤣🤣تصورش میکنم از شلوارم اویزون شده 🤣🤣🤣وفت خرید برا خودم پفک و چیپس و تنقلات مبخرم تو کمدم قایم میکوم به هوای تمیز کردن کمد میرم سر وقت علایقم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😉😉به همسرم مبگم بچه دار شیم.. باید با سوپر مارکت محل قرارداد ببندی 🤣🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ایشالا به زودی یه فسقلی میاد که راه بیوفته پشت سرت حتی پشت در سرویس بهداشتی هم وایسه تا بیای😂

عزیزمممم🤣♥️ ای مادر 🥺

هرچی خدا بخواد گلم ... با قلب مهربونت واسم دعا کن زندگی مشترکم پر از آرامش و عشق باشه و بعد بچه بیاد ...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمم🤣🤣تصورش میکنم از شلوارم اویزون شده 🤣🤣🤣وفت خرید برا خودم پفک و چیپس و تنقلات مبخرم تو کمدم ق ...

تا حالا مجبور نشدی شکلاتو با پوست بچپونی تو دهنت که این حرفا رو میزنی😂😂بخوام بشمرم دوتاشون با هم روزی بالای ۱۵۰۰ بار میگن مامان 

عزیزمممم🤣♥️ ای مادر 🥺هرچی خدا بخواد گلم ... با قلب مهربونت واسم دعا کن زندگی مشترکم پر از آرامش و ...

ان شاءالله بهترین اتفاقا واست بیفته عزیزدلم زندگیت پر از عشق و خوشبختی باشه💖💖

تا حالا مجبور نشدی شکلاتو با پوست بچپونی تو دهنت که این حرفا رو میزنی😂😂بخوام بشمرم دوتاشون با هم ر ...

وویبب 🤣🤣🤣🤣

از خداوند برات صبر جزیل خواهانم. از این زنگوله رومیزی های مخصوص هتل بخر ـبده دستشون بگو همینو برام صدا بدید میام هی صدام نکنید 🤕🤕🤣🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من از خدا دوقلوشو میخوام 🥹🥹🥹🥹🥹غکر کن همزمان 💩💩💩بشاشن.. نق بزنن گریه کنن.. اخخخ میمیرمم براشونن ـ🥹🥹🤣🤣فعلا که نزدیک ۱ساله اقدامم هیچ خبری نیست 🤕🤕

وویبب 🤣🤣🤣🤣از خداوند برات صبر جزیل خواهانم. از این زنگوله رومیزی های مخصوص هتل بخر ـبده دستشون بگ ...

بخدا گاهی وقتا از دستشون میرم توی دستشویی استراحت میکنم😂بازم ول نمیکنن از همدیگه میپرسن مامانی کجاست؟میان پشت در توالت🤦‍♀️

من از خدا دوقلوشو میخوام 🥹🥹🥹🥹🥹غکر کن همزمان 💩💩💩بشاشن.. نق بزنن گریه کنن.. اخخخ میمیرمم براشو ...

عزیزدلم ان شاءالله به زودی صاحب دوتا بچه ی سالم و قشنگ بشی روزی ۱۶ هزار بار صدات کنن😂💖

بخدا گاهی وقتا از دستشون میرم توی دستشویی استراحت میکنم😂بازم ول نمیکنن از همدیگه میپرسن مامانی کجاس ...

وووییییییی🤣🤣🤕🤕پس انشالله از این ریلکس ها برات زیاد پیش بیاد.. بنداز کزدن شوهرت بکو هفته ای مثلا ۳بار باید ببریشون بیذون. تمدد اعصاب کنم.. 

منمم🤣🤣تصورش میکنم از شلوارم اویزون شده 🤣🤣🤣وفت خرید برا خودم پفک و چیپس و تنقلات مبخرم تو کمدم ق ...

دقیقا 🤣🤣🤣 من و بچم سر شیر کاکائو بحث میکنیم😅😅

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

وووییییییی🤣🤣🤕🤕پس انشالله از این ریلکس ها برات زیاد پیش بیاد.. بنداز کزدن شوهرت بکو هفته ای مثلا ...

آره دیگه باید هرروز یکی دوساعت ببره وگرنه به زودی میشم مثل همون آقائه که لباس آبی تنشه دستاشو میچسبونه به هم میچرخه😂😂

عزیزدلم ان شاءالله به زودی صاحب دوتا بچه ی سالم و قشنگ بشی روزی ۱۶ هزار بار صدات کنن😂💖

انشاللهه عزیرم مرسی از دعاتت 😉😉🥹🥹😍😍😍خداییش خیلی دوست دارمم. بیرونم که میرم همششش دوقلو میبینم 🤕🤕🥹🥹

دقیقا 🤣🤣🤣 من و بچم سر شیر کاکائو بحث میکنیم😅😅

وووییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣