2777
2789
عنوان

ماشین چی بخرم بنظرتون

145 بازدید | 16 پست

سلام من یه مقدار طلا دارم حدود ۴۰۰ تومن درمیاد بنظرتون میتونم باهاش ماشین بخرم؟ چه ماشینی؟ من زیاد از ماشین سردر نمیارم ممنون میشم راهنماییم کنید چه ماشینی بخرم که کم خرج باشه و واسه یه دختر خوب باشه بار اولمه میخوام ماشین بخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۶۱صندوقدار یا ساده لیفان ۶۲۰تمیز اینا ماشینای خوبین غیر اینا میتونی ساینا و تیبا و کوئیک بگیری که ...

خیلی ممنون از نظرت من خودمم دلم ۲۰۶ میخواد ولی میگن خرجش زیاده،درسته؟

مرسی بنظرت ۲۰۶ چطوره؟ یا بودجم نمیرسه؟

ببین ۲۰۶ اگه سالم باشه بخر. گاهی مثلا یهو یه ماشین میخوره به پستت مدلش قدیمی ولی چند سال تو پارکینگ بوده  ماشین تمییزه. این خوبه. ولی ماشینی که افتاده رو خرج نخر اصلا. همون ساینا مثلا خشک بگیر. تا سه سال هیچ خرجی نداره. بعد عوض کن بهتر بخر

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️