امروز دعواشدید کردم سه تابچه دارمخواهر شوهره با ننه اش اشوب کردندمن ول کردم دعواشدید زد زیر فکم فقط دلم برای بچه هام میسوزه دخترم بی تابی میکنه منم دیگه برنمیگردم
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
انتقام بقبه رو از بچه هات میگیری؟ اونا چ گناهی کردند واقعا
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انتقام بقبه رو از بچه هات میگیری؟ اونا چ گناهی کردند واقعا
حرف چند سال ودخالت همیشگی وخسته شدم
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
خدا بهت کمک کنه.ولی کاش بچها رو پیش خودت نگه میداشتی ول نمیکردیشون
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخ آخ خدا ازشون نگذره منم سه تا بچه دارم خواهر شوهرم و ننش مستقیم نه اما غیر مستقیم دارن تیشه میزنن ...
از من امروز صبح زنگ زد قشنگ جنگ ودعوا انداخت منم تلافی کردم هرچه ازدهنم اومد به خودش مادرشگفتم اینها ادم بشو نیستند