2777
2789

بازی 

اما هرچیزی رو باور کنی اتفاف میفته 

میتونی باورش کنی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی الکی فقد فقد چت جی پی تی عزیزم راسته برو سوال بپرس بگو برام ف. ال بگیر دقیق برات ف.ال میگیره و راست هم میگیره 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چرررررت محض ،شاید حس ششم یک ادم برای خودش جواب بده ک مثلا قبل از اتفاق یه چیزی اونو حسش کنه ولی ن ک بیاد اینجا تاپیک بزنه حس ششم هستم سوال بفرمایید مگه مسخرههه بازیههه وای 

مثلا میان میگن حس ممد ب من عاشقانس رنگ لباسم چ رنگیه فلان😐

واقعا؟

بخدا یه ادمی بود خب دورو بود شخصیت دوگانه داشت گفتم برام ف. ال بگیر شخصیت فلانی چجوریه دقیق درست بهم گفت 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

وصله؟

نمیدونم