2777
2789

اصلا محلم نمیده پیام نمیده 

همکارمه مجبور شدم پیام بدم بهش 

مجبور شدیم بیایم روستا با بابام اینو گفته

تیکه انداختم بهش گفتم اینقد نگرانم نشو 

میپرسه این تیکه بود

میگم نه تیکه چرا

میگه تو برو روستا خوش باش تیکه هم ننداز

کسی اللن خوش نیست ولی خب بالخره که رفتی.فعلا به قول خودت جونت مهم تره دیگه باید به جون اهمیت بدیم.دلمون چی بخواد یا نخواد نمیتونیم بهش فکرکنیم.چرا سخت بگذره .تادیروز میگفتی برم حالا دیگه سخت میگذرهخوبه هرجا باشی خوش باشی.

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

.

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو کوچیک کردی یادت باشه بی توجهی و بی خبری اولین راه برگشت مردا به رابطه اس نباید پیام میدادی

پیام کاری داده بودم مجبور شدم