2777
2789

من یک ماهه ک فهمیدم ولی اصلا نمیتونم قبول کنم

انگار روحیه ام رو باختم

ی شخصیت دیگه رو شده

حتی از خودمم بدم میاد

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق بگیر اگر بچه نداری

ی دختر 1ماهه دارم 

اول دخترم

دوم دخترم

سوم دخترم

اگ پسر بود میرفتم ولی چون دختره میمونم 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

مردا همینن طبیعیه

مردا گ..وه میخورن ک همینن

اگ ما زنااینکارو بکنیم مارو دار میزنن 

اشغال های حرومی

متاسفانه  خیانت زیاده .

بیش از حد .

اونایی هم که میگن توی فامیلای ما  هیچکسی خیانتکار نیست . بدونن   قرار نیست که  خانمهاشون جار بزنن  دشمنا هم بفهمنن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

متاسفانه خیانت زیاده .بیش از حد .اونایی هم که میگن توی فامیلای ما هیچکسی خیانتکار نیست . بدونن ق ...

بخدا ینی بابای خودم خیانتکار شوهرم

شریک شوهرم هم هر مردی رو ک میشناسم خیانتکاره 

امان از ذات این نر 

خدا ریشع مردارو خشک کنه

اگر خانوادهات پشتتن و از نظر مالی و شغلی مشکلی نداری جدا شو وگرنه زندگی کن و برو مشاور رو‌خودت کار ک ...

واقعا مشاور جوابه؟چی میخاد بگه؟فراموش کن و اینا؟!

سمت ما متاسفاپه خانم خیانتکار هم زیاده شوهرا هم بخاطر مهریه و بچه دغرن میسازن

کدوم شهر؟