سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 عنوان چجوری تونستین با خیانت شوهر اشغالتون کنار بیاین 325 بازدید | 26 پست من یک ماهه ک فهمیدم ولی اصلا نمیتونم قبول کنمانگار روحیه ام رو باختمی شخصیت دیگه رو شدهحتی از خودمم بدم میاد از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤 1404/03/31 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 طلاق بگیر اگر بچه نداری ی دختر 1ماهه دارم اول دخترمدوم دخترمسوم دخترماگ پسر بود میرفتم ولی چون دختره میمونم از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 مردا همینن طبیعیه مردا گ..وه میخورن ک همینناگ ما زنااینکارو بکنیم مارو دار میزنن اشغال های حرومی از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40352 متاسفانه خیانت زیاده .بیش از حد .اونایی هم که میگن توی فامیلای ما هیچکسی خیانتکار نیست . بدونن قرار نیست که خانمهاشون جار بزنن دشمنا هم بفهمنن . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
mahtabgoliii عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 977 مردا گ..وه میخورن ک همینناگ ما زنااینکارو بکنیم مارو دار میزنن اشغال های حرومی هزاران لایک
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 متاسفانه خیانت زیاده .بیش از حد .اونایی هم که میگن توی فامیلای ما هیچکسی خیانتکار نیست . بدونن ق ... بخدا ینی بابای خودم خیانتکار شوهرمشریک شوهرم هم هر مردی رو ک میشناسم خیانتکاره امان از ذات این نر خدا ریشع مردارو خشک کنه از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
مام_مام عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1177 اگر خانوادهات پشتتن و از نظر مالی و شغلی مشکلی نداری جدا شو وگرنه زندگی کن و برو مشاور روخودت کار کن بخر و بپوش و پس انداز کن
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 اگر خانوادهات پشتتن و از نظر مالی و شغلی مشکلی نداری جدا شو وگرنه زندگی کن و برو مشاور روخودت کار ک ... واقعا مشاور جوابه؟چی میخاد بگه؟فراموش کن و اینا؟! از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
مام_مام عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1177 مردا گ..وه میخورن ک همینناگ ما زنااینکارو بکنیم مارو دار میزنن اشغال های حرومی سمت ما متاسفاپه خانم خیانتکار هم زیاده شوهرا هم بخاطر مهریه و بچه دغرن میسازن
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 هزاران لایک والا بخدا هم تا ی چیزی میگی میگن مرده دیگه از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
مام_مام عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1177 واقعا مشاور جوابه؟چی میخاد بگه؟فراموش کن و اینا؟! مشاور عالیه عالی فقط کار بلد باشه
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 سمت ما متاسفاپه خانم خیانتکار هم زیاده شوهرا هم بخاطر مهریه و بچه دغرن میسازن کدوم شهر؟ از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤