2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب🥲

79 بازدید | 5 پست

خانوما اخیرا خیلی خوابای عیجب میبینم که یه قسمتیشون واقعا اتفاق میفته

حتی شب قبل از اون اتفاق هم دیدم و جمعه عینا...

درمورد پدربزرگم خواب دیدم حالش خوب نیست فرداش خبردار شدیم دستاش شکسته

درمورد آینده و اینام خواب میبینم و یهو چند وقت بعد انگار دقیقا همون صحنه اتفاق میفته ولی قبلنا اینطور نبودم یه مدتیه واقعا هر خوابی میبینم میترسم دیگه

حالا اینم هیچی 

دیشب خواب دیدم که مامانم سه قلوی دختر داره چشم هاشون دقیقا شبیه چشمای من بودن ولی انگار خیلی ناراحت بودن نمیدونم چرا😶 

تازه خودمم حامله بودم انگار(مجردم🤣)

این خوابا چیه من میبینم آخه

با تپش قلب از خواب بیدار شدم

به نظرتون ممکنه تعبیر خاصی داشته باشه آیا؟

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم حتی شبی ک خاب دیدم باردارم و دوقلو دارم پریودم تموم شده بود و فرداش برا دوستم پیام فرست ...

وای

ولی من مجردم 

پریودمم تاخیر داشته 

از همین میترسم🤣

ولی خب یه پشه نر بهم نزدیک نشده تا حالا

بهترین نسخه خودت باش🤞

دخترم یه دو سال پیش تو یه ماه ۳ بار یه خواب تکراری و وحشتناک دید … بیدار میشد گریه میکرد داد میزد میگفت الان میریزه سرمون همه مون میمیریم … یه مدت پیشش خوابیدم دخترم ۱۶ سالشه خیلی برام عجیب بود