2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پیشرفتش  واسه خودش ستودنیه 😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اگر منظورت اینه که زنه پاچه‌خواره بهش بگو بمال ک نون تو مالیدنه😂

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

امثال اینا مملکتو به فنا دادن دیگه

والا چی بگم الان خودمم تعلیق میشم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

شاید چون خودش پیشرفت نکرده و حالا حسرت میخوره نمیخواد هیچ چیزی باعث این حسرت برای شما بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خوب دوست داشته بچه بیاره اصلا این دوتا موضوع چه ربطی به هم داره؟!

نه خب وقتی می گه اینستا مانع پیشرفت شده هیچ ادم درست و حسابی اینستا نداره شما ها کم عقلین که اینستا دارین بعد خودش از بچگی ازدواج کرد و درس و تحصیلات انچنانی حتی نداره برام جالبه واقعا

تو همین سایت داشت با همه ما دعوا می گرفت و می گفت نه خدا کنه وصل نشه شما چه پیشرفتی با اینستا داشتین

میگفتی ایستاده برای دستاورد تو کف میزنم ..‌.

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد