2777
2789
عنوان

خانمی که کل افتخارش این که

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 44 پست
کاش تکنولوژی رو ازش بگیرن پیشرفتش به خطر نیوفته😂😂😂

خوشحال بود خیلی بعد از وقتی سایت وصل شده تو نی نی سایت ولو خب زن ول کن به جای اینکه سرت تو زندگی ما باشه برو به پیشرفتت برس دیگه

من وقتی سنم‌ کم بود‌ می‌گفتم یه آدم شکست خورده غلط می‌کنه من‌ رو نصیحت کنه

ولی آن‌ که‌ سنم رفته بالاتر و‌به گذشته نگاه می‌کنم‌؛ می‌بینم از شکست خورده‌ها‌هم چیزهای زیادی یاد گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید

دو مسئله که گفتین ربطی به هم ندارن 

اینستا و.. هم سلیقه ایه 

منم نداشتم و ندارم 

چون تایم ندارم بذارم مجازی 

فقط سایت میام اونم کمه 

اما نه بچه دارم و بعد ارشد هم عقد کردم هنوزم عقد هستم 

اگر از حرفای ایشون ناراحتین دلیل بر توهین به بعضی مسائل نمیشه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببینیددو مسئله که گفتین ربطی به هم ندارن اینستا و.. هم سلیقه ایه منم نداشتم و ندارم چون تایم ندارم ب ...

نه خب می حوام بدونم کسی که مشکل داره با اینکه ملت یک ساعت انلاین بشن و تفریح کنن و معتقد از پیشرفت باز داشته می شیم چه پیشرفتی داشته تو زندگیش

نه خب می حوام بدونم کسی که مشکل داره با اینکه ملت یک ساعت انلاین بشن و تفریح کنن و معتقد از پیشرفت ب ...

خب چون من نمیدونم حتی فضای داخل اینستا چه مدلیه نمیتونم بگم باعث پسرفت یا پیشرفت 

اما خب هر کسی نظری داره 

بله بعضی هم برای تفریح مجازی دارن فقط 

ما هم از زندگی کسی خبر نداریم 

ناراحت نشین و به دل نگیرین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب العا هم خودت داری درباره سبک زندگی بقیه نظر میدی که مسخره میکنی

خب من حداقل یه دانشگاه درست و حسابی درس خوندم مدرک دارم کار دارم ولی کسی که هیچ کدوم از اینارو نداره نمی تونه بیاد راجب پیشرفت حرف بزنه

خب نظرشو‌ گفته منم یه مدت داشتم پاک کردم روی مغزم بود برام فایده ای واقعا نداشت

خب خیلیا کارشون تو اینستاست دارن از این طریق نون در میارن همین آنلاین شاپا و پیجای بزرگ