2777
2789

خیلی چرب میشه جوش میزنه شفافیت نداره چیکارکنم؟یه عده میگن نیاسنامیدخوبع یه عده میگن نه...اگ‌ تجربه ای دارین ماسکی چیزی بهم بگین لطفاخلاص شم

نیاسین که خوبه کنترل چربی هم داره ضد جوشم هست ولی نه اونقددد که کل چربی پوست بگیره 

شب بشور صبحم بیدار شدی اگه حساسی دوباره با شوینده بشور و روتین برو 

کدری به خاطر ضدافتاب نزدن نیست اسی؟ میزنی؟

نیاسین که خوبه کنترل چربی هم داره ضد جوشم هست ولی نه اونقددد که کل چربی پوست بگیره شب بشور صبحم بیدا ...

همه اینکارارومیکنم روزی چندباربا ژل میشورم ولی همون لحظه خوبه فقط...نیاسنامیدمیزنی خودت؟

نه کدره چون چربه و گندمی ام وقتی چرب میشم کدروبدرنگ میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینکارارومیکنم روزی چندباربا ژل میشورم ولی همون لحظه خوبه فقط...نیاسنامیدمیزنی خودت؟نه کدره چون ...

چند باار لازم نیست که اسییی

بدتر داری پوستت کم اب و دهیدراته میکنی پوست کم اب چربی بیشتری تولید میکنه ها 

بعد شستن مرطوب کننده میزنی؟ 

چند باار لازم نیست که اسیییبدتر داری پوستت کم اب و دهیدراته میکنی پوست کم اب چربی بیشتری تولید میکنه ...

اره دهیدراته ام...بعدش ابرسان میزنم ولی فایده ندارع