من با قرص جلوگیری مارولین متاسفانه باردار شدم سونو دادم ۵هفتم. از صیغم باردار شدم ن ایشون شرایط داره ن من ک یه بچه رو بدبخت کنیم لطفا توهین نکنید اگر اطلاعاتی در زمینه سقط دارید کمکم کنید چه گیاهیی سریع مینداز
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه ماه پیش دقیقا تو شرایط شما بودممممم در به در تو نی نی سایت دنبال راه سقط ...هرچی دارو گیاهی زعفرون آویشن رازیانه عروس پشت پرده هرچی بگی خوردمممم حتی راکوتان بعد رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده همچی اوکیه بخدا جهنم بود برام نمیدونم چجوری خودمو تا خونه رسوندم اصلا
نمیدونی چقدر حالم بدع من عقدم ... ولی ترخدا ت هنوز پنج هفته ای بندازش من حتی دکتر رفتم گف سی میلیون بدع سقط کنم نداشتم بدم...همون عروس پشت پرده رو بگیر دم کن
ببین من خیلی میتونم کمکت کنم چون خودم خیلی درگیر بودم ولی پول قرص و دکتر نداشتم ..والا خودمم موندم اندازه ده بار دم کردم خوردم حتی دل درد معمولی هم نشدم هیچی ب هیچی بخدا ب هرکس میگم باورش نمیشه