2777
2789
عنوان

حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 47 پست
چرا متوجه شدم الان منظورتو واقعا ریسکهمم ۶ سال با کسی بودم برای رابطه صیغه محرمیت منتهی خودمون بین خ ...

خب منم همینو میگم که ریسک داره

و ایشون باید قبل این جور رابطه یه دکتر معتمد برای سقط و ... داشته باشه تا واسه یه سقط که میشه خیلی راحت تو هفته ۵ انجام داد خودشو بدنشو به خطر نندازه

حرف بدی نزدم که اینجوری گارد میگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر تقریباً دو ساعتی هست کل تاپینگاتو از اول خوندممممم ...بعد طلاق الان در چه حالی همون مهد کودکی تو همون اتاق ؟ دخترت دلتنگی نمیکنه؟

صیغه همون آقای ک دو تا بچه نوجوان داره شدی ؟

من یه ماه پیش دقیقا تو شرایط شما بودممممم در به در تو نی نی سایت دنبال راه سقط ...هرچی دارو گیاهی زعفرون آویشن رازیانه عروس پشت پرده هرچی بگی خوردمممم حتی راکوتان بعد رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده همچی اوکیه بخدا جهنم بود برام نمی‌دونم چجوری خودمو تا خونه رسوندم اصلا 

سلام استارتر تقریباً دو ساعتی هست کل تاپینگاتو از اول خوندممممم ...بعد طلاق الان در چه حالی همون مهد ...

دخترم رفت پیش پدرش ‌ منم بله باهمین اقاهستم. الانم فروشندگی کار میکنم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من یه ماه پیش دقیقا تو شرایط شما بودممممم در به در تو نی نی سایت دنبال راه سقط ...هرچی دارو گیاهی زع ...

خب چیکار کزدین بعدش

خب چیکار کزدین بعدش

تحمل ...هفته پیش رفتم سونو آن تی...گف نرماله 

نمیدونی چقدر حالم بدع من عقدم ... ولی ترخدا ت هنوز پنج هفته ای بندازش من حتی دکتر رفتم گف سی میلیون بدع سقط کنم نداشتم بدم...همون عروس پشت پرده رو بگیر دم کن 

تحمل ...هفته پیش رفتم سونو آن تی...گف نرماله نمیدونی چقدر حالم بدع من عقدم ... ولی ترخدا ت هنوز پنج ...

قرصش هم پیدا کردم سایتوتک ۵میلیون . میخام اول تخم شوید امتحان کنم ببینم میفت

ارع حتما امتحان کن چون قرص میگن باید هشت هفته باشی

شما چرا موفق نشدی با عروس پشت پرده سقط کنی

شما چرا موفق نشدی با عروس پشت پرده سقط کنی

ببین من خیلی میتونم کمکت کنم چون خودم خیلی درگیر بودم ولی پول قرص و دکتر نداشتم ‌..والا خودمم موندم اندازه ده بار دم کردم خوردم حتی دل درد معمولی هم نشدم هیچی ب هیچی بخدا ب هرکس میگم باورش نمیشه