2777
2789
عنوان

حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم رابطه با کاندوم الان ۲ ساله اس😂😂😂زعفرونم زیاد خورد اون زعفرونشم الان ۲ ساله استازه یکی هم ن ...

احتمالا گوشه نداشته بید. ولی در کل سه درصد احتمال شکست هم داره .رو همه شون نوشته

باید دکتری پیدا کنی که با ریز میزی کارت رو راه بندازه شما که اهل صیغه شدن و .... هستی باید اول به فک ...

گناه کرده؟؟

صیغه کرده ک رابطه اش حلال باشه منم با نامزدم صیغه کردم و انجام دادم

اهل و نااهل نداره که چقد بد صحبت کردی با اسی سیسی

باید دکتری پیدا کنی که با ریز میزی کارت رو راه بندازه شما که اهل صیغه شدن و .... هستی باید اول به فک ...

اولا اهل صیعه شدن معنیش چیه؟ دوما حرام کردم؟ سوما سواد داری کامل بخون قرص مارولین خوردم باردار شدم 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
گناه کرده؟؟صیغه کرده ک رابطه اش حلال باشه منم با نامزدم صیغه کردم و انجام دادماهل و نااهل نداره که چ ...

ن اینا صیغه رو بد میدونن ولی دزدکی قایمکی برن دوسپسربازی کنن خوب میدونن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
اولا اهل صیعه شدن معنیش چیه؟ دوما حرام کردم؟ سوما سواد داری کامل بخون قرص مارولین خوردم باردار شدم

مگه من گفتم حرام کردی؟؟؟؟

کلا برقراری رابطه ریسک بارداری داره

تمام راه های جلوگیری هم ریسک دارن

شما هم وقتی با کسی رابطه برقرار میکنی که قرار نیست بمونید باهم این ریسک رو قبول کن

حرف غیرمنطقیه؟؟

من بیش از ده ساله همینه روش جلوگیریمون😂😂😂😐

اجی میشه تاپیک اخرمو بخونی ببینی منم ممکنه حامله باشم

میرم نی نی سایت همه تاپیک زدن حامله شدن

میرم بیرون همش زن باردار میبینم 

تبلیغات گوشیم واسه بارداری میاره

بخدا فوبیا گرفتم مثل چی

اجی میشه تاپیک اخرمو بخونی ببینی منم ممکنه حامله باشممیرم نی نی سایت همه تاپیک زدن حامله شدنمیرم بیر ...

نه نیستی عزیزم.

چه خبره اینقدر قرص اورژانسی میخوری ؟؟؟😐😐💔💔 خب از همونه هورمونات بهم ریخته.

آمپول هم زدی دیگه یه باره شده!

دیگه کاری نکن تا پریود بشی خود به خود.

نگران نباش عزیزم.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
شما فرق صیغه با نامزد و صیغه با یه فرد غریبه رو نمیدونی؟؟؟؟

چرا متوجه شدم الان منظورتو 

واقعا ریسکه

مم ۶ سال با کسی بودم برای رابطه صیغه محرمیت منتهی خودمون بین خودمون خوندیم ک اصلا نمیدونم درست بود یا نه

۲ماهه پریود نشدم

همه جام حرف از حاملگیه 

تا شر حد‌مرگ تو استرسم

دکترا هم میگن ن نمیتونم قرص بدم برو بدنیا ییار. من اگر شرایطش داشتم حتما بدنیا میوردم ولی نمیتونم چو ...

من میتونم اسم دارو رو بهت بگم ولی فکر کنم اخلاقی نباشه چون این دارو ممنوعه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️