2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ترم آخرم سال ۱۴۰۰ ک مصاحبه دادم یه مصاحبه عمومی داشت یه تخصصی که عمومی یه نفر بود توی اتاق جدا و مسائلی ک‌میپرسید راجب دین و احکام بود اینکه مثلا ولی فقیه کیه ؟تو به عنوان یه مسلمون ایران چطور میتونی به مسیر هدف ولی فقیه کمک کمی؟ دوستات اهل نمازن ؟همیشه نماز میخونی؟ نماز جمعه میری؟  چادر کجاها میزنی؟اگه دوستت مخالف عقاید دینی باشه چجور برخورد میکنی؟ سوالی از این قبیل آخرشم میگفت اتفاقی قرانو باز کن صفحه ای ک اومدو بخون واسه من اینارو گفت پلی واسه بقیه بچه ها یادمه خواسته بودن وضو بگیرن یا حتی دو رکعت نماز بخونن(نمازی که کامل باشه به جز جز تلفضات هم گیر میدادن)

اما مصاحبه تخصصی  که قبل عمومی گرفتن تو یه اتاق جدا چهار نفر خانم بودن ولی واسه بقیه آقا هم‌بود 

اینجوری بود که از لحظه ورودت به همه حرکاتت طرز وارد شدنت جملاتی که برای سلام احوالپرسی باهاشون استفاده میکردی طریقه نشستن و ... همه رو کاملا دقت میکردن وقتی نشستی شروع میکنن به سوال پرسیدن سوالات روانشناسی و... اول از همه راجب اولویت بندیت تو‌انتخاب رشته میپرسید که اولویت اول و دومت چی بود چرا اونو گذاشتی اولویت هدفت چیه دنبال چی هستی و... یه سری سوال دیگه رو بهد این میپرسدی که توی موقعیت قرارت میداد مثلا میگفت اگه والدین برن بگن این معلم خوب نیست واکنشت چیه بهش ؟ فک‌کن من کلی توضیح میدادم باز میگفت اگه بازم قانع نشد چی؟باز توضیح میدادم باز میگفت اگه قانع نشد باز چی؟قشنگ‌رو مخت راه میرن ببینن صبرت و حوصله ات چقده و تا چقد راهکار داری یه سوالایی هم‌میپرسیدن واسه سنجش حواس و هوش اینت مثلا به یکی از بچه ها گفته بودن بدون نگاه کردن به میز بگو چرا آب معدنی هست باید با تسلط با توجه به تعداد جواب میدادی  و یه سر یچیزایی از این قبیل راستی به تیپ لباست حتی زیر چادر هم دقت میکنن خیلی

خیلی استرسی بودم من شب قبلش داغون اصن چیزی نخونده بودم خلاف بقیه که کلی جزوه خریده بودن از احکام و ... اما خب  سعی کردم‌خونسرد و با اطلاعات عمومی جواب بدم و منطقی فقط بنظرم سعی کن رو احکام خیلی کار کنی چون بعضی از مصاحبه گرا خیلی عمیق میشدن تو‌موضوعات دینی