2777
2789
عنوان

تکونای نینی خیلی ضعیف شده😫

188 بازدید | 6 پست

چند روز پیش صبح ایستاده بودم یهو حس کردم یه چیزی ازم سرازیر شد زیاد نبود شاید در حد چند قطره خیلی رقیق بود نه رنگ داشت نه بو 

از روز قبلش هم دردایی مثل درد پریود دارم شدید نیست ولی نمیشه نادیده بگیرم 

حالا از همون روز نینی خیلی کم تکون میخوره تازه خیلی هم بی جون و ضعیفه تکوناش قبلا شکممو پاره میکرد 

۳۱هفتم هرچی چیز شیرین میخورم به پهلو چپ میخوابم فایده چندانی نداره تکوناش خیلی آرومه مدام هم سکسه میکنه طولانی مدت

چه خاکی تو سرم بریزم بیمارستان اینجا تست امینو شور نمیگیره شهر دیگه ای هم نمیتونم برم

یدونه سونوگرافی بده حتما

وقتی بیمارستان یه تست ساده امینو شور نمیگیره نمیشه توقع داشته باشیم سنوگرافی باز باشه اونم تو این وضعیت راه دیگه ای نیست متوجه بشم کیسه آبم سوراخ شده یا چی؟خونه بهداشت معاینه میکنه برم؟از مامای خودم پرسیدم تلفنی گفت حتما باید تست بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد حتما تست آمنیو شور انجام بدی برو بیمارستان بگو تکوناش خیلی کم شده ازش نوار قلب میگیرن و حرکاتش رو چک میکنن درضمن یه سونو هم انجام بدی حجم مایع دورش رو اندازه میزنن با اونم مشخص میشه آب دورش چقدره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نمیخواد حتما تست آمنیو شور انجام بدی برو بیمارستان بگو تکوناش خیلی کم شده ازش نوار قلب میگیرن و حرکا ...

باید دکتر عمومی برام بنویسه یا همینجوری برم بخش زایمان میگیرن نوار قلبشو؟