2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

461 بازدید | 28 پست

نمیدونم چرا هر خواستگاری برام میاد حداقل ده سال بزرگتره

برای منی که فاکتور سن برام خیلی مهمه

نمیتونم بالای ده سال اختلاف سنی رو هضم کنم... حالا طرف دکترهم باشه برام فرقی نمیکنه ۷ سال بزرگتر باشه نمیخوام

خواستگارم ۱۳ سال ازمن بزرگتره

خودم ۲۳ سالمه

مامانم میخواد منو جر بده که ردش کردم چونکه طرف کارمنده و ارشد داره یک خونه و ماشین هم در حد معمولی داره(که خب خونه و ماشین داشتن تو این سن طبیعیه منم تا سن اون برسم دکترامم میگیرم ماشین هم میخرم)

حالا خودمم دارم برای ارشد میخونم فعلا شغل ندارم 

مامانم میگه حالا بشین اگه از این بهتر برات نیومد و کلی ناسزای دیگه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم 12 سال اختلاف سنی داریم😅

اتفاقا من واقعا راضیم چون من یکسری خامی ها و نا پختگی ها دارم و اون چشم پوشی میکنه 

توی چهرمونم اصلا مشخص نیست

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم مجرد بودم ازین خواستگارا زیاد داشتم سن پایین ترم میومد ملاکای دیگمو نداشت ولی دیگ خودتو سرزنش نکن هرکی قسمت تو باشه میاد تو زندگیت بشرطی که توام توکلت ب خدا باشه

منم مجرد بودم ازین خواستگارا زیاد داشتم سن پایین ترم میومد ملاکای دیگمو نداشت ولی دیگ خودتو سرزنش نک ...

الان نامزدتون معیاراتون داره؟

پشیمون نیستید رد کردید اونارو؟

مامانم میگه پشیمون میشی میترشی  سن طلایی ت رد میشه از اخر تو خونه میمونی

الان نامزدتون معیاراتون داره؟پشیمون نیستید رد کردید اونارو؟مامانم میگه پشیمون میشی میترشی سن طلایی ...

من ۲۵ سالگی نامزد کردم اگ مجرد میموندم مطمئنا تا ۳ سال دیگم کلی خاستگار بهتر داشتم ولی خب نامزدم خیلی ب دلم نشست و البته چندبار اومد خواستگاریم و برام تلاش زیاد کرد اگ نمیکرد شاید اینم مث بقیه کنسل میشد ولی خب الان میدونم قسمتم همین ادم بود.ملاکای اصلیمو داره اما خب صددرصدی نیست اصلا 

اشتباه نکن اگه آدم درست حسابیه زود رد نکن سن یه عددِ

مخالفم الان اینجا از چت کردن ادما تشخیص میدم تقریبا چند سالشونه...سن یه عدد نیست

وقتی همسن خودم نباشه یعنی خیلی تفاوت داریم