2777
2789
عنوان

ایا کار بدی کردم بیاین کمک

233 بازدید | 10 پست

امروز تولدمه. بابام کلا نیستش. شبا خونه نمیاد. زنگ نمیزنه. بچه طلاق هم نیستم. الان 10 روزه وضعیت مملکت این شکلیه درسته شهر ما ارومه اما تو این 10 روز نه اومد خونه نه زنگ زد. کار امروز و دیروزش هم نیست از بچگیم همینطور بوده. ولی خب مثلا روز سال تحویل میاد. روز تولدامون زنگ میزنه. امروز صبح دیدم زنگ زد عمدا برنداشتم. به مامانم گفتم بهش بگه مگه عمو یا داییمه زنگ میزنه؟ نباید تولد بچش خونه باشه؟ نمیخوام اینجوری تبریک بگه. اونم پیام داده زده به در اینکه من اینهمه کار میکنم فلان میکنم..... بخدا حسرت به دل یه چایی خوردن و بیرون رفتن با بابام موندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگید بنده خدا کارش اینجوریه مجبورش میکنن ولی بگید مثلا بابا یه شب بریم بیرون درخواست کنی بهتر ...

هزااااار بار کردم به زبون های مختلف. کارش هم نیست. خودش نمیخواد

من بابام توخونس کاری نداره اما هیچ محبتی نداره به ما فقط همرامون ناهار یا شام میخوره بازم خداروشکر پدرت داره کار میکنه زحمت میکشه خدانگهدارش باشه همون زنگ هم بنظر کار قشنگیه

کاملا حق داری روزی که اومد دلخوریت رو محترمانه‌ مطرح کن دلت تنگ شده و حق داری بگو می‌خوام با هم وقت ...

بخدا هربار اینا رو جلوش میگم ناخوداگاه گریه ام میگیره. برام عزیزه ولی اصلا تغییر نکرده و دیگه هم نمیکنه. کاش اینجوری نبود....

من بابام توخونس کاری نداره اما هیچ محبتی نداره به ما فقط همرامون ناهار یا شام میخوره بازم خداروشکر پ ...

ولی هیچ حس صمیمتی بین ما نیست. کلا در طول سال انگار نیست. در ماه بخدا اگه 5 شب بیاد خونه که نمیاد. الان یهویی بعد 10 روز بی خبری زنگ زده. خب یعنی چی؟ مگه بابا فقط برای تولد و عیده؟ من نباید با بابام یه فیلم ببینم یه چای بخورم؟ یه حرفی باهاش بزنم

شغلش چیه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر