2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااا؟

انقدر که سوخت موهام.موخوره زد و خشک شد.دیگه دارم کوتاه میکنم یه سانت یه سانت.تا این رنگ موها بره.دوساله رنگ نکردم.الان بالاش نرم و ابریشمیه.پایینش خشک و زبر 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
انقدر که سوخت موهام.موخوره زد و خشک شد.دیگه دارم کوتاه میکنم یه سانت یه سانت.تا این رنگ موها بره.دوس ...

مال منم هم موخوره داره .

هم خشک و زبره

ولی خب مجبورم رنگ بزارم اگه نبودم اصلا رنگ نمیزاشتم

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
کار خوبی میکنی😂 ندید بدید ک بوده ای تو😛😛😛

تا جیگرت دراد 😆😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
لباس عیدو ؟  پس الان شیوه آتش رو باید در پیش بگیری😆

خخخخ اره 😎😎

از جلوی دیدمانم گمشوووو😄😄😄

ایششش این چیه تنت اخه نوچ نوچ نوج

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من خریدم😒😒😒

من هنوز نخریدم ولی میخوام یه خوشگلشو بخرم 😑😑

خخخخ اره 😎😎 از جلوی دیدمانم گمشوووو😄😄😄 ایششش این چیه تنت اخه نوچ نوچ نوج

تو رو خدا تحویل بگیر 😣😭

😒😒😒😒جا داره ب تو ام بگم 

ندید بدید ک بوده ای😆البته شوخی میکنم😃

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪