2777
2789

سلام من یه دختر بیست و دو سالم که از شروع نوجوانی ( دوازده سالگی ) دچار وسواس شست و شو شدم، من بیماری مو درمان نکردم چون شرایطشو نداشتم و الان عملا این مشکل در من کهنه شده. و انگار همزمان چندین مشکل و وسواس جداگونه دارم..

به قدری داخل حموم میمونم که پوست و موهام دچار مشکل شدید شده

یک مدت نماز رو شروع کردم اما دقیقا سر خواندن یکی از ذکر ها مدام تصویر  تجاوز یک افغانی به به سگ که متاسفانه اتفاقی دیده بودم و از ذهنم بیرون نمی‌رفت میومد جلوی چشمم. 

خیلی فکری هستم و مدام فکر های خشونت بار یا به شدت منفی و منزجر کننده توی سرم میچرخه 

ذهنم خیلی قوی تر از خودمه و کاملا افسار مو بدست گرفته.

هر کس باهام ارتباط برقرار می‌کنه حالا چه دوست جدیدم یا همکار ها ؛ گیج میشه از سر و کله زدن با من و خیلی هم زود ارتباط مون تموم میشه. 

احساس میکنم برای ازدواجم به مشکل بر میخورم 

زیاد راهنمایی ای نمی‌خوام، خواهشاً نگید برو پیش مشاور و روانشناس ؛ من بخاطر مشکل گوارشی م نمیتونم دارو اعصاب مصرف کنم و بخاطر همین منو نمیپذیرن..

فقط اینکه خودتون با اطرافیان تجربه مشابه دارید؟  

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

علاج نداره

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا که کمکی نمیتونن بهت بکنن 

ولی چون مدت زیادیه باهاش درگیری واقعا هیچ چاره ای نداره جز دنبال درمان و قرص رفتن 

به دکتر هم راجع به مشکل گوارشی ت بگو شاید دارو های سازگار بده. 

اینجا که کمکی نمیتونن بهت بکنن ولی چون مدت زیادیه باهاش درگیری واقعا هیچ چاره ای نداره جز دنبال درما ...

واقعا کسی درمان شده ؟ 

خیلیا رو میشنوم که فایده ای نداشته براشون 

بعد هزینه هااااااش 

جلسه ای هشتصد فاکینک هزار تومان 

برای روانشناس معتبر و خوب 

عادی هاشون خوب نیستن و پول دور ریختنه 

درمان وسواس بیخیالیه فقط.منم داشتم.الانم دارم ولی خیلی بهترم

از یه جایی به بعد دیگه دیدم واقعا نمیکشم.اون کاری رو که ذهنم میکفت انجام بده نمیدادم.اوایل سختتتتت بود ولی کم کم بهتر و بهتر شد.الان گاهی عود میکنه فقط

ببین گلم من روانشناسم 

ولی خب چیزهایی که شما تعریف کردین با صحبت کاری انجام نمیشه باید به یک روان پزشک مراجعه کنین تا با دارو درمانتون انجام بشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
روانشناس تو نی نی سایت؟

بله عزیزم ، چون هستن کاربر هایی که روانشناس هستن 

ولی کلا تجربه مشابه کسی نداره¿ 

می‌خوام ببینم درجه و شدت بیماری چقدره