2777
2789
عنوان

سایه پدرم سنگین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4247 بازدید | 43 پست

تو تنهایی ازش بپرسید 

بگید احساس میکنم از دستم دلخوری اتفاقی افتاده؟

و اگه گفت نه بهش بگید من بخاطر فلان رفتار اینجوری برداشت کردم 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

چون با بقیه گرم میگیره با من سرد در حد سلام علیکفک میکردم حالش واسه شرایط الان گرفته است و داداشم که ...

بابا یه چیزی در مورد شما  اذیتش میکنه 

یه چیزی هست که نمیتونه بهت بگه دلخور ه 

از حضورت اونجا ناراحت نیست

تازه دیروز رفتی بزار کم کم آروم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا والدین یه سری ارزو ها و هدف ها و راه زندگی متفاوتی رو نسبت به راهی که خودت انتخاب میکنی برات در نظر دارن 

پدرت ایده ی دیگه ای برای زندگی تو داشته 

با وضع پیش اومده بیشتر روی نظرش قطعیت پیدا کرده که اگه اینجا نبودی این اتفاقات رو تجربه نمیکردی و به نظر خودش زندگی بهتر و با رفاه بهتری داشتی

نمیتونه هم دیگه بحث رو وسط بکشه چون شما عقد کردی و دیگه این بحث عملا به جایی نمیرسه

ناراحت نیست از عقدت یا انتخابت ولی حس میکنه شاید چیزی که تو نظرش بوده برات بهتر بوده برای زندگیت برای ایندت  چون اینجا معلوم نیست ادم روز دیگه زندست یا نه

نظر من اینه

ولی این حق تو هست که بپرسی که بدونی که حرف بزنی 

این بازیه من نمیپرسم تو هم نگو رو تمومش کنید نه تو میدونی توی سر پدرت چی میگذره و نه اون میدونه تو چه احساسی در این باره داری 

مطمین باش حس رهایی بعد از حرف زدن و حل مشکل خیلی بهتر از مشغول بودن ذهن الانت و ترس از جوابه 

ترسو بذار کنار برو جلو حرف بزن

الانم پدرت نمیفهمه چرا رفتی از خونش چون چیزی بهت نگفته و به نظر خودش رفتار اشتباهی هم انجام نداده برای همین ناراحت شده چون اونم دلیلت رو نمیدونه و دلایل دیگه ای ممکنه بیاره تو ذهنش 

نریز توی دلت 

حرف بزن 

احساساتت رو بگو بهش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

سلام حال شما خوبینسلامتی بسلامتی برگشتین مشکلی پیش نیومد لابد از چیزی ناراحتن ازشون بپرس خب

سلام ممنون بله همه چیز خوب بود

نمیدونم چکار درسته

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

گاهی وقتا والدین یه سری ارزو ها و هدف ها و راه زندگی متفاوتی رو نسبت به راهی که خودت انتخاب میکنی بر ...

از پنج شنبه که اومدم دیگه نرفتم خونه

دیگه واقعا غرورم اجازه نمیده برم بپرسم و بحث رفتن و نرفتنم پیش کشیده بشه

نمیدونم شاید خودخواهی ولی خب به خودم این حقو نیدم فقط خودم واسه این مساله تصمیم بگیرم

گاهی وقتا والدین یه سری ارزو ها و هدف ها و راه زندگی متفاوتی رو نسبت به راهی که خودت انتخاب میکنی بر ...

امروز با نگار بحثم شد

این چند وقت که ذهنم خیلی درگیره دیگه همین بحثو کم داشتم

از پنج شنبه که اومدم دیگه نرفتم خونهدیگه واقعا غرورم اجازه نمیده برم بپرسم و بحث رفتن و نرفتنم پیش ک ...

این حقو میدم بهت که خودت برای زندگیت تصمیم بگیری 

و درستش هم همینه

ولی بیا یکم دور شیم از وسط ماجرا

یکم دور تر نگاه کن از بیرون تر 

با نرفتن و نبودن هیچ وقت چیزی حل نمیشه 

قرار نیست قبول کنی خواستشونو فقط بشنو چی میگه پدرت بذار از دلش پاک شه خالی شه خودشم میدونه قبول نمیکنی حرفاشو برای همینم تا الان چیزی بهت نگفته

ولی ببین منو مگه ما چقدر احتمال پیش هم بودنمون هست؟

اگه از تمام لحظاتش استفاده نکنیم تا از کنار هم بودن لذت ببریم پس چرا خانواده ای داریم؟ دوستایی داریم؟

تو تنهایی رو چشیدی قشنگه؟ اون موقع شرایطش نبود 

الان که هست 

الان که همه هستن 

پس خودت اونی نباش که باعث عذاب خودت میشی حس نزدیکی و کنار خانواده بودنو از خودت نگیر 

یه حقیقته که همه ازش فرار میکنن

ولی سامان پدرت همیشه و تا اخر عمر قرار نیست پیشت باشه قرار نیست تا ابد فرصت همنشینی باهاشو داشته باشی 

پس از فرصتت درست استفاده کن

چیزی نگو اصلا بهش 

فقط گوش بده 

تو میدونی اونم میدونه که انتخابت چیه فقط بذار خالی شه دلش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

امروز با نگار بحثم شداین چند وقت که ذهنم خیلی درگیره دیگه همین بحثو کم داشتم

تا دیشب که خوب بودید که چی شد یهو

ببین گوش نمیدی اگه همون دیشب بهش پیام داده بودی دلت براش تنگ شده دیگه بحثی در کار نبود😁

این حقو میدم بهت که خودت برای زندگیت تصمیم بگیری و درستش هم همینهولی بیا یکم دور شیم از وسط ماجرایکم ...

نمیدونم

شابد باید یکم به خودم فرصت بدم

نمیدونمشابد باید یکم به خودم فرصت بدم

فقط حواست باشه دیر نشه

نذار عادی شه نبودن خانواده کنارت 

پدرت مقابلت نیست پشتته فقط به شکل متفاوتی 

مطمینم میتونی اون تفاوت رو حلش کنی 

فقط خرجش کنار گذاشتن ترس و ناراحتی یا شاید دلخوریه

و یکم وقت گذاشتن و شنیدن حرفاش 

حتی شده برای هزارمین بار 

ولی بعدش دیگه دلخوری نیست دوری نیست حداقل حرفاتو با قطعیت زدی و تاکید کردی روی انتخابت شاید حتی اینبار قانع شد برای همیشه

مظمین باش زندگی قشنگ تر میشه وقتی ذهنت ازاد شه

فقط حواست باشه دیر نشهنذار عادی شه نبودن خانواده کنارت پدرت مقابلت نیست پشتته فقط به شکل متفاوتی مطم ...

حرفات درسته

سلام من دیروز هم پیام زدم ولی نت بد بود نیومد الان چون بلافاصله بعد از عقد خونه را ترک کردید ناخودآگاه در ذهن خانواده تون نگار خانم باعث جدایی شما از خانواده هست و ممکنه در رفتارشون با ایشون تأثیر بد بذاره از اون طرف شما چون وجدان خودت ناراحت هست اعصابت ضعیف شده مواظب باش کاری نکنی که دوران عقدت پر از خاطرات بد باشه مدیریت روابط بین خودت نامزدت و خانواده ات بیشتر به عهده شماست سعی کن عاقلانه و با حوصله تصمیم بگیری چون خاطرات ابن دوران خیلی تو ذهن میمونه چه خوب و چه بد