لطفا کامل بخونید بعد نظر بدید نه خواستگار سنتی میاد نه همکار و هم کلاسی و ... ، ۳۴ سالمه
دختر بدی نیستم حداقل این رو تو برخورد دیگران دیدم مهربونم اخلاقم اینجور که بقیه میگن تا ۸۰ درصد خوبه و عیب اخلاقی ندارم اندامم خوبه چهرم هم متوسط به رو خوب یعنی حداقل زشت نیستم دستپختم خوبه لیسانس دارم توی بزاره زمانی مختلف فعالیت های اجتماعی زیادی داشتم و... پشت سرم حرف نیست اطرافیانم همه دوستم دارن خودم هم خودم رو خوب میشناسم عزت نفس و اعتماد بنفس خوبی دارم ارزشها و معیار هام رو خوب میشناسم در کل نمره متوسط رو میگیرم اما خواستگار چندانی ندارم اگر هم بوده در حد حرف بوده دو مورد هم طلبه بوده من هم دوست نداشتم با طلبه ازدواج کنم جالبه مانتویی ام و شالم رو شل میبندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دیگه اون دوره ها گذشت که این چیزایی که گفتی به ازدواج منجر بشه. باید بری در اجتماع در گروهای مختلف اگر بری سرکار که عالی میشه، ببین چی علاقه داری مثلا گروهای ورزشی، هنری یا هر چیزی که دوست داری