2777
2789

تو باشگاه برو نیستی خب الکی هزینه نکن

من همچنان جلساتمو کامل میرم 

سنگ از اسمون بیاد هم من میرم😁

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو باشگاه برو نیستی خب الکی هزینه نکنمن همچنان جلساتمو کامل میرم سنگ از اسمون بیاد هم من میرم😁

تازه خب دوباره شروع كردم

از طرفي سركار ميرم خيلي خسته ميشم

الانم كه فرت و فرت زنگ ميزنن بيايد كشيك بديد  خالي نمونه 

تازه خب دوباره شروع كردماز طرفي سركار ميرم خيلي خسته ميشمالانم كه فرت و فرت زنگ ميزنن بيايد كشيك بدي ...

به نظرم صبر کن بعد از این بحران برو

چون که میگی سرکار میری فعلا تو خونه با کش تمرین کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
برو سخته ولی رغتن تق و لق بهتراز تو خونه نشستنهمنم کلاس نقاشی ثبت نام کردم از 4 جلسه دوجلسه رفتم850ت ...

مربی من آنلاین اینقدر میگیره .یک ساله آموزش میده چه خبرهههه

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر