2777
2789
عنوان

مامانم همش از پسره بد میگه

282 بازدید | 5 پست

یه پسری هست همسایه خونه پدربزرگم هستن البته خونه مامان باباش...خودش مرکز استان کار میکنه و آخر هفته ها میاد پس

تو این جریانات اخیر مام اومدیم خونه پدربزرگم تو روستا...

الان برم بیرون سکو خونه هامون قشنگ درامتداد همه...

این پسره هم قبلا با رفتاراش و نگاش مامانمو حساس کرده بود..آقا دیشب بیرون رو سکو نشستیم...این تا چشمش افتاد به من یه صندلی آورد نشست رو ب رو پسر عمو هاش طوری که بهم دید داشته باشه و خیلییییی ضایع بود طوری که مامانم فهمیده بود...بهم گفت بیا اینور بشین اونجا نباش(که پسره بهم دید نداشته باشه)

بعد که اومدیم خونه بهم گفت دیگ شبا حق نداری بری رو سکو بشینی تو درس داری آینده ت مهمه...این چرا مثل بقیه نرفت جایی بشینه به ما دید نداره...پس فردا فامیل حرف برات در میاره که از قصد میشینن رو ب رو هم ...

منم گفتم باشه مامان دیگ بیرون نمیرم و اینم بگم اهل روابط دوس پسر دختری هیچوقت نبودم اما اعتراف میکنم از این پسره خوشم اومده ...اما خب بازم حرکت نامتعارف نمیکنم...

حالا مامانم امروز همش می‌گفت این پسره بره با فلان دختر فامیل قبلا شنیدم دوسش داشت ک...

یا میگ مگه دوس دختر نداره؟  شاید داره....

و هزار چیز دیگ که دل من ازش سیاه بشه و....

بعد برگشته میگ نمیگم پسر بدیه اتفاقا بهترین پسره شغل داره باجنمه فلانه😐😐 اما تو حق نداری نخ بدی بهش وقت اینکارا نیست

واقعا حالم بده...من ۲۴ سالمهههه...درسته برگشتم دوباره کنکور بدم ولی مگه من قلب ندارم...

از مامانم دلگیرم...طوری حرف میزنه انگار طرف اومده خواستگاری...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
همه مامانا اولش گارد دارن رو شوهر دخترشون بعد میشه هوو همون دختر ....من مامانم اصلا بدش نمیومد من شو ...

انشالا خوشبخت بشی عزیزم

من ازش دلگیرم واقعا

میدونم فهمیده از پسره خوشم میاد

بعد همش جلو روم حرف از دخترای دیگ میزنه که بره با اونا...همش ته دلمو میلرزونه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا خوشبخت بشی عزیزممن ازش دلگیرم واقعامیدونم فهمیده از پسره خوشم میادبعد همش جلو روم حرف از دختر ...

میخواد واکنش شمارو ببینه ...اتفاقا مادرت خیلی ساده هست که اصلا به زبون میاره ....اون پسرم اگر راست میگه پاشه بیاد درست خواستگاری این حرکات تو روستا و فضای بسته خیلیزشته خوب

وای عزیزم❤️تو دیگه خودت الان توی سنی هستی که میتونی واسه خودت تصمیم بگیری اصلا نباید اجازه بدی بقیه دخالت کنن

مامانت حق داره نگران باشه چون به هرحال مادره اما اینکه بخواد اینجوری از این رفتارا داشته باشه رو درک نمیکنم

اون پسره هم اگه قصدش جدی باشه جلو میاد همین که واکنشی نشون نمیدی بهترین کاره

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽