2777
2789
عنوان

شب باغ دعوت شدیم

3005 بازدید | 36 پست

ما سه چهار روزه اومدیم یه شهر دیگه برای زندگی

یعنی شغل شوهرم منتقل شده اینجا بعد مدیرگروه شوهرم سه چهارتا از همکارهاش رو دعوت کرده بود باغ از قبل برای امشب ما رو هم گفته بریم. من دلم میخواد بریم چون اینجا اشنایی نداریم و دوست دارم رفت و امد پیدا کنم از یه طرف پررویی نیست کلا سه چهار روزه شوهرم طرف رو میشناسه بریم باغشون شب؟

بعد اینجا اصلا قنادی و کادویی فروشی اینا نمیشناسم کادو بگیرم براشون

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

مگه قراره قنادی رو بشناسی؟

یه سرچ کن گوگل ادرس بگیر برو ۲کیلو شیرینی بخر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه خودشون دعوت کردن، چه پررویی؟! 

از اسنپ گل و شیرینی بگیر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قراره قنادی رو بشناسی؟یه سرچ کن گوگل ادرس بگیر برو ۲کیلو شیرینی بخر

جای بد بگیریم خب زشته

بعد اینجا شهرستان کوچیکه فکر نکنم همه چیزش خوب باشه.

صاحب باغم جراح مغز و اعصابه یکم رودربایستی داره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

نه برید خودشون دعوت کردن دیگ هر ارتباطی از یه جا شکل میگیره  برا شیرینی ام سرچ کنید با از کسی تو خیابون بپرسید کجا خوبه

راستی چقدر خوب شد ک شوهرت طرح داشت و از تهران دور شدید

والا من که میرفتم وقتی دعوت کردن چرا نرم؟ هم خوش میگذره هم شاید دوست پیدا کردید

احتمالا بریم فعلا شوهرم نیومده ببینم تصمیم قطعیش چی میشه

نه برید خودشون دعوت کردن دیگ هر ارتباطی از یه جا شکل میگیره برا شیرینی ام سرچ کنید با از کسی تو خیا ...

اره خداروشکر 

اینجا خوبه فعلا 

نه برید خودشون دعوت کردن دیگ هر ارتباطی از یه جا شکل میگیره برا شیرینی ام سرچ کنید با از کسی تو خیا ...

اره اولش البته گفتن لغوه باید بمونین تو تهران

بعد گفتن نه برین خداروشکر جاییم که فرستادن فعلا ارومه

ولی از یه طرف همش دلم پیش خونه زندگیمه

از یه آدمی بیرون مغازه داری کسی بپرسین کجا شیرینی فروشی خوب داره

توی برنامه نشان ام بزنی احتمالا بیاره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

نه خودشون دعوت کردن، چه پررویی؟! از اسنپ گل و شیرینی بگیر

اسنپ اینجا خیلی محدوده شهرستانه. کلا سه چهارتا قنادی توشه که خیلی امتیازهای خوبی ندارین

ولی گل به ذهنم نرسیده بود

بازم گل فروشی خوب پیدا کردن که باکس گل بزنه به نظرم سخته

خیلی کوچیکه اینجا