2777
2789

قبلش دعوامون شد الان اومده میگه پشیمونه جالب اینکه همش پیام میده  اواخر سرد برخورد میکرد منم میخوام مث خودش برخورد کنم بره بهش گفتم برو نرفت گفت میخوام باشم قدرت ندونستم فلان ینی چی چرا اینجوری کرد نمیفهمم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمرا

چیزی ک تموم شد

دگ برام تموم شدس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من همسرم اوایل پیش میومد کات کنه برگرده قبولش میکردم چون هم موقعیت خوبی داشت هم علاقه شدیدی داشتم

و هم میدونستم اون تایم امادگی دوستی نداره درگیر ی سری مشکلات بود

ولی بعد که جدی شدیم دیگ کات نداشتیم

۲۷ سالشه دو ماهی میشه استوریمو چک میکرد ولی اخر دیدم پیام داده خیلی مسخرس بعد ما دعوامون شده بود شد ...

بستگی به شخصیتش داره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دقیقااا فقط نمیدونم چیکار کنم بره رد کارش

بگو رل زدم ببین عکس العملش چیه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون