2777
2789

سلام

من 4 ساله که ازدواج کردم و اجاره میشینم

خونه پدرشوهرمم دو طبقه هست که وقتی برادر شوهر بزرگم ازدواج میکرده اونو ساختن کسی هم که پیش قدم شده واسه ساختش شوهرم بوده

با این وضع اقتصادی اونا اونجا نشستن چند ساله و ما اجاره هستیم

اونا مسکن مهر هم ثبت نام کردن

بنظرتون من کاری کنم با شوهرم حرف بزنم که ما بریم اونجا یا نه

جاریمم خیلی شهرت طلبه میخوان شاسی بلند بخرن خیلی بلند پروازه مادرشوهرمم خیلی دوسش داره چون خودش انتخاب مرده واسه پسرش

بنظرتون من چطور رفتار کنم باهاشون چی بگگگم؟؟؟

نه نرو پول بده ولی اسایشت را از بین نبر ولی ب فکر خونه دار شدنم باش

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم اینا بیرون برو باشن

خودشون این حرفی که میزنی قبول دارن؟قبول دارن که شوهرت کار کرده پول داده ساخت؟اگر قبول دارن شاید برن وگرنه از مامان باباش پولی که خرج کرده بگیرید برید خونه بخرید خودتون

خدایا امیدم به خودته

ار وقت دیدی پز اضافه میده شمام پز مستقل بودنتو بده.باور کن همینکه ور دل مادرشوهره خوشیاش از ته دل نی ...

انقد دوروعه و باسیاست

مادرشوهرمم پشتشه

ولی ممننن فک کنم خودمو زدم به سادگی اونا خر فرضم کردن