2777
2789
عنوان

به نظرتون احتیاج دارم مادرشوهرو جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 35 پست
فک نکنم اینا بیرون برو باشنخودشون این حرفی که میزنی قبول دارن؟قبول دارن که شوهرت کار کرده پول داده س ...

ن قبول ندارنن

جاریم خون بالا بیاره تو اون خونه روز خوش نبینه ایشالله

بنظرت با مادرشوهرم اینا چطور رفتار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن قبول ندارننجاریم خون بالا بیاره تو اون خونه روز خوش نبینه ایشاللهبنظرت با مادرشوهرم اینا چطور رفتا ...

شوهرت چی میگه؟ناراحت هست ازین موضوع با نه مثل شوهر من افتخارشه که حقشو داداشش خورده

خدایا امیدم به خودته

شوهرت چی میگه؟ناراحت هست ازین موضوع با نه مثل شوهر من افتخارشه که حقشو داداشش خورده

😂😂😂

شوهرم میدونه حالیشع با اینکه میدونه مادرشوهرم اون پسرشو از خونه بیرون نمیکنه نمیخواد خودشو بشکنه میگه ولش کن

😂😂😂

شوهرم میدونه حالیشع

ولی میدونه که مادرش برادرشو از خونه بیرون نمیکنه نمیخواد مثلا خودشو بشکونه میگه ولش کن

😂😂😂شوهرم میدونه حالیشع با اینکه میدونه مادرشوهرم اون پسرشو از خونه بیرون نمیکنه نمیخواد خودشو بشک ...

خوب پس تو هم کاری از دستت برنمیاد.دیگه خیلی شانس بیاری زرنگ باشی بفرستیش بره کمکش کنن بتونید خونه بخرید برا خودتون.

ببین من این راهو رفتم سالها دعوا انداختم تو خونم بخاطر اینا فایده نداشت.تو دیگه اشتباه منو نکن.

خدایا امیدم به خودته

خوب پس تو هم کاری از دستت برنمیاد.دیگه خیلی شانس بیاری زرنگ باشی بفرستیش بره کمکش کنن بتونید خونه بخ ...

الان تو خونه داریی؟؟

عروس چندمی؟؟

با مادرشوهرت خوبی؟؟؟

چرا انقد حال بهم زنن

ببین اولین شبی که رفتم خونش پای مرغ گذاشت جلوم شوهرم دعواش کرد

الان تو خونه داریی؟؟عروس چندمی؟؟با مادرشوهرت خوبی؟؟؟چرا انقد حال بهم زننببین اولین شبی که رفتم خونش ...

اره ولی مثل خونه های اونا نیست.اونا ده ها برابر خونه هاشمن شیک وبزرگتره

با هم فقط ظاهری خوب هستیم.نه اون از من خوشش میاد نه اون از من.ولی من رابطمو کم کردم ماهی یبار سنگین میرم ومیام.

خودشونم میدونن بخاطر همین فرق گذاشتنا من سنگینم

ببین تقصیر ماها نیست تقصیر شوهرامونه.اینا خیلی مظلومن، اعتراض نمیکنن پدرومادرم سرشون کلاه میذارن.

خدایا امیدم به خودته

تو تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که بفرستیش بره از خونوادش پول بخواد تا بتونید برید خودتون خونه ب ...

😑😑😑😑انقد دلم میخواد مادرشوهرمووو کتک بزننننم زیر دستام بمیره

ار وقت دیدی پز اضافه میده شمام پز مستقل بودنتو بده.باور کن همینکه ور دل مادرشوهره خوشیاش از ته دل نی ...

انقد دوروعه پرروعه ولی مادرشوهرم هی تعریفشو میکنه میبرتش بالا

ولی ممننن🫤🫤فک کنم دلیل اینکه ارزشی ندارم اینکه خودم زدم به سادگی

از چاله در میای میفتی تو چاه

همشو که نه ولی خب اگه نصف برادر شوهرم خرج کرده باشه نصف هم شوهرم خرج کرده ولی تا جایی که حتی نقششو هم شوهرم داده عروسیش قرار بوده خانوادگی باشه شوهرم نزاشته دراین حد