2777
2789

بعضی وقتا میگم چیکار کردم  دیگران به خودشون اجازه میدن هرجور دوست داشتن بامن رفتار کنن.  مثلا دیروز شوهرم چون قرار بود مامانشو صبز ود ببر دکتر شب خابید خونشون .وجاری هامم بدون دعوت یهو آمده بودن اونجا وشام خورده بودن ورفته بودن. شوهرم میگفت تاصب خوابم نبرد خیلی دلم برت تنگ شده بود سنم رفت بالا نمیتونم دوریتو تحمل کمم. منم با دلخوری گفتم  میومدی دنبالمون .گفت خیلی خسته بودم .( البته منم اینطوری راحت تر بودم ) محل کار شوهرم به خونه مادرش نزدیک براهمین خسته بوده وچون صب زود باید بیدار میشد دیگ نیومد دنبالمون.حالا این هیچ سر سفره به دخترم میگ چرا گوشتارو نخوردی یاید میدادم زنم بخوره توخونه یورتمه بره برام .  گفتم یعنی چی مگه من اسبم . گفت شوخی کردم وفلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو نیستی شوهرت بلد نیست شوخی کنه 

بعد اون اولش ک حوصله نداشته بیاد خو طبیعیه چیز بدی نگفته خسته بوده فک کرده راحت تری نری

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همشو خوندم مشکلی نداشت جز دو سه جمله آخر 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شوخیاش همینجوری بی مزه اس

باهلش منطقی و جدی صحبت کن ک تکرار نکنه و بگو بچه ها یاد میگیرن و بهمون بی احترامی میکنن و تو الگوی بچه ها باش و...

ولی در کل همسرتون مرد خوبی قدرشو بدون .

واقعا هم پیزی تو دلش نیست مطمعن باش

لطفا لایک نکنید .

چقد بیشعورانه بود 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگه این شوخیاش بی مزه است و همیشه همینجوری که تو ناراحت نمیشی از چیز دیگه ناراحتی اصل مطلب رو بگو ، برات تو رابطه کم میزاره یا اون شب اتفاق خاصی افتاده بین جاریهات بوده حرفی زده چیزی شنیدی ، یا مامانش چیزی گفته