2777
2789
عنوان

تفکر کنیم ❤️شاید براتون جالب باشه

537 بازدید | 20 پست

❤️قبل از هر کامنتی :

{{{این عقیده شخصی بندست و مایلم نظرات محترمتون رو راجبش بدونم}}}}
#اندکی_تفکر
دیدید یکسری افراد ترس از ازدواج و شوهر پیدا نکردن دارن؟
حتی با اینکه سن کمی دارن؟

{{{{ ازدواج بد نیست ازدواج با عقل در کنار عشق زیباست!}}}}

ممکنه : 

- این افراد دارای جایگاه بالای اجتماعی نیستند
-شخصیت محکم و استواری ندارند.

- استقلال اجتماعی و مالی ندارند.

- بی هدف هستند.

- برنامه ریزی برای درخشش در اینده ندارند

- شاغل نیستند

- تنها هدف خود را شوهر کردن میبیند
جمله طلایی : طوری موفق باشید که وقتی ازدواج کردید شوهرتون نگه {{{ تو بدون من هیچی نیستی }}}}

#به_وقت_اندیشیدن #میهن_پرست ایرانِ بدون پیشوند/ دانشجوی بیوتکنولوژی در والنسیا .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه اینجوری نیست گاهی اوقات خیلی از خانمهای با موقعیت بالا خودشون مجبورن خرج زندگی رو بدن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چه عجب یه تاپیک حق دیدیمخیلی چندشن این دخترایی که مدام تاپیک شوهر و ازدواج و نگرانی از سن میزنن

درود بر شما .. همش نشانه فرهنگ نادرست و م.رد سا.لاری هست

#به_وقت_اندیشیدن #میهن_پرست ایرانِ بدون پیشوند/ دانشجوی بیوتکنولوژی در والنسیا .

من موقعیت شغلی و خانوادگیم عالی بود .شخصیت مستقلی هم داشتم اما تشکیل خانواده رو خیلی دوست داشتم .دو سال پیش ازدواج کردم .همه ی جوانبم سنجیدم .مشاوره رفتیم ، تحقیقات انجام شد و چهار ماه هم آشنا شدیم و فکر کردم صد در صد مورد مناسبیه .بعد از یک ماه از گذشت عقدمون فهمیدم بدبخت کردم خودم رو .چند اختلال شخصیت داشت که توی مشاوره نفهمیده بودن و تست هارو غلط زده بود ‌.بعد از دو سال بعد از تشخیصشون توسط فرد متخصص با دنیایی از غم مجبورم زندگیم رو بذارم کنار .و طوری از مرد متنفر شدم که حتی حاضر نیستم به ازدواج دوم فکر کنم . مرد که آدم نباشه حتی اگر شاهزاده باشی دائم حس حقارت رو بهت تحمیل می کنه و تو و عزت نفست رو نابود می کنه .

درود بر شما .. همش نشانه فرهنگ نادرست و م.رد سا.لاری هست

نه بعضی خانمها راحت طلب هستن میخوان خرجشون بیفته گردن یکی 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭