2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو اگه میخوای منو بسم الله بیا خونمون خواستگاری باز

اگه نمیخوای دیگ با روح و روان. من بازی نکن

باهاش جدی حرف بزن فردا پس فردا میرن یکی دیگ رو براش نامزد میکنن تو صدمه میبینیا

اخه ، چرا پس هی میاد سراغم، تمام عکسامو نگه داشته، من همشو‌‌همون اول پاک کردم، همش تو‌ خاطراتمون قدم ...

ببین عزیزم من دیدم دو نفر چند سال پای هم موندن تا مشکلاتشون برطرف بشه حتی یه نامزدی ساده هم بینشون نبوده ولی این آقا چقد بی مسئولیته که سر مشکل مالی خانوادش اولین اقدامش پس زدن شما بوده اگه هم وارد زندگی میشدید تا تقی به توقی میخورد اولین کارش طلاق بود یه کم بشین با خودت منطقی فکر کن و برای غرورت ارزش قائل شو حیف احساست نیست خرج همچین آدمی کنی 

😏😏

اگه کیس خوبیه و ارزشش داره شما هم یکم تلاش کن تا دوباره برگرده 

یوقت اگه برگشت عقد کنید که دوباره راحت جدا نشید

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

کسی که سر هرچیزی حلقشو دربیاره بگه نمیخوامت....

به نظرمن خیلی دوستت داره برگردباهاش کمتر کسی پیدا میشه که باهاش بداخلاقی کنی و بازم اینطوری دوستت داشته باشه.ملت همه حسرت به دل دارن یه بارشوهرشون نازشونوبکشه ...اونوقت تو هنوزم ناز میکنی

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست
بهش بگو اگه میخوای منو بسم الله بیا خونمون خواستگاری باز اگه نمیخوای دیگ با روح و روان. من بازی نکن ...

اره، الان هم دو تا کشور مختلف زندگی میکنیم‌، همش میگم نکنه سرگرم یکی دیگست ، گاهی وقتا یاده من میوفته ، باید فراموشش کنم ، خیلی سخته

درسته، منطقیش همینه، منه احمق‌‌ خیلی دوسش دارم ولی دیگه بسه .

برای خواهرم هم همچین اتفاقی افتاد، پسر داییم گفت میخام بابامو راضی کنم،بعد داییم زنگ زد هرچی دهنش اومد به خواهرم گفت، بعد یه مدت جدایی، پسر داییم زنگ زد،دلش تنگ شده بود، خواهرم کلی دعواش کرد که تو نمیتونی تصمیم بگیری، حق نداری هروقت خواستید و دلت تنگ شد زنگ بزنی با روانه من بازی کنی