2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست
ببین عزیزم من دیدم دو نفر چند سال پای هم موندن تا مشکلاتشون برطرف بشه حتی یه نامزدی ساده هم بینشون ن ...

اره کلا که خیلی بچه و حساس بود، از این آدمایی که تاب سختیو نداره، واقعا نمیتونستم روش حساب کنم، 

اره، الان هم دو تا کشور مختلف زندگی میکنیم‌، همش میگم نکنه سرگرم یکی دیگست ، گاهی وقتا یاده من میوفت ...

الان فراموشش کنی بهتره تا بعدا بفهمی بازی خوردی،یا حتی علیرغم میل باطنیش بخاطر خانوادش رفته پی یکی دیگ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که سر هرچیزی حلقشو دربیاره بگه نمیخوامت.... به نظرمن خیلی دوستت داره برگردباهاش کمتر کسی پیدا م ...

خیلی خیلی احمق و نادان بودم ، قبول دارم ، ولی به خدا بعدش تبدیل شدم به یه آدم صبور ‌و‌ اروم، بعد از اون هیچ وقت از من بدی ندید، خیلیم دوسش دارم ،

اخه مشکل اینه که به زبون نمیاره که برگرد، فقط عجز و ناله ‌و دلتنگی ، همه عکسامونو هنوز نگه داشته، دهنش درگیرمه ولی انگار میترسه از زندگی متأهلی ، نمی‌دونم ، 

همش پر از تردیده، نمی‌دونم چشم، اگه نمیخواست منو پس چرا حالا که تموم شده هنوز پیغام میده، امروز آهنگ ...

باهاش قرار بذار رو در رو صحبت کن. پشت تلفن همه بلدن رمانتیک بشن. اگه نخوادت این حضور کمرنگش باعث میشه موردای دیگت رو راحت رد کنی و آیندت تباه بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برای خواهرم هم همچین اتفاقی افتاد، پسر داییم گفت میخام بابامو راضی کنم،بعد داییم زنگ زد هرچی دهنش او ...

خوب چی شد‌ آخرش؟ مشکل اینه که این آقا دانشجو بود و الانم باباش ورشکست شده ، مشکل مالی دارن ، میترسه پا پیش بزاره 

این شمایی که بهش اجازه دادی ی سال معلق نگهت داره و بلاتکلیفیت بعد از جدایی اون آقا ازت دیگه واقعا تقصیر خودته

عقدی که رسمی بودو ب هم زده اونوقت دلت خوشه که عکساتونو نگه داشته؟

ادعای دوست داشتن دلیل کافی برای ازدواج نیست ب والله

اون نسبت ب شمایی که ادعاشه دلتنگتونه مسئولیت سرش نمیشه

بهتره زودتر برای خودت عزت قائل شی و اجازه ندی بیشتر از این بازیت بده با خودخواهیش

نفهمیدم من عقدی؟؟؟پس میگی بهم زدن

عقدمون شناسنامه‌ای نشد، در حد یه برگ‌‌کاغذ موند، به خاطر شرایط جایی که هستیم ، قبل از اینکه از طریق سفارت ثبت رسمی شه، جدا شدیم ، 

صیغه محرمیت بوده

نه عقد رسمی ، ما ایران نبودیم ، توی محضر عقد می‌کنن، بعد باید کاغذ عقد و با شناسنامه بفرستی سفارت چند ماه طول میکشه که ثبت شه و برگرده، ما به مرحله ثبت نرسید