2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست
این شمایی که بهش اجازه دادی ی سال معلق نگهت داره و بلاتکلیفیت بعد از جدایی اون آقا ازت دیگه واقعا تق ...

احساس مسئولیت که اصلا نمیکرد، حق با شماست. تقصیر خودمه، باید تمومش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که دلش باشما نیست.فقط گاهی یاد گذشته میفته که اونم برای همه ادما پیش میاد.

مطمئن باش یه دختر وارد زندگیش بشه براحتی شما رو فراموش میکنه.

پسر اگر واقعا دختری رو بخواد هیچ چیزی نمیتونه جلوشو بگیره.

تازه از کجا مطمئنی الان کسی تو زندگیش نیست؟

اره، یه عقد محضری ، تو شناسنامه نرفت ، 

پس دیگه صددر صد قیدشو بزن عقدت هم کرده یعنی حتما باید میرفت تو شناسنامه که پات وایسه ؟؟؟من تجربه خودم بهت میگم من یه خواستگار داشتم که خیلی دوسم داشت ولی همش میگفت صبر کن شرایطم خوب بشه در صورتی که شرایطشم برا ازدواج جور بود خانوادمم خبر داشتن منم بهش گفتم اگه قصدت ازدواجه بیا جلو وگرنه دارم ازدواج میکنم اونم گفت نه من نمیتونم منم به خواستگاری شوهرم جواب مثبت دادم یه حسرتی برا همیشه تو دلش گذاشتم شب عقدم تو کوچمون بود از دور دیدمش تو ماشین گریه میکرد حتی روز خواستگاری برادرش اومد که اینا رو جواب کنید تا ما بیایم ولی قبول نکردم چون نمیشد روش حساب کرد و الانم اصلا پشیمون نیستم شما هم قطعی تکلیفتو مشخص کن باهاش حرف بزن اگه دیدی نمیاد جلو شمارشو مسدود کن 

😏😏
باهاش قرار بذار رو در رو صحبت کن. پشت تلفن همه بلدن رمانتیک بشن. اگه نخوادت این حضور کمرنگش باعث میش ...

اگه یه شهر یا کشور بودیم که عالی بود، بدبختی اینه که دوریم ، الانم یهو ده روز نیستش ، بعد پیداش میشه کلی پیغام و این چیزا

اگه یه شهر یا کشور بودیم که عالی بود، بدبختی اینه که دوریم ، الانم یهو ده روز نیستش ، بعد پیداش میشه ...

این نشون بدیه که مدتی میره و پیداش نیست. خودتو بازیچه نکن. محکم باهاش برخورد کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس دیگه صددر صد قیدشو بزن عقدت هم کرده یعنی حتما باید میرفت تو شناسنامه که پات وایسه ؟؟؟من تجربه خود ...

اره، آفرین به شما،‌که اینقد محکم بودی 

منم دختر محکمی بودم تو زندگیم ولی سر این یکی بد احساسی پیش رفتم، میدونم که اینم مرد زندگی نمیشه واسه من، 

این نشون بدیه که مدتی میره و پیداش نیست. خودتو بازیچه نکن. محکم باهاش برخورد کن

اره. 

خیلی ساده ام‌‌ که وقتی اون ازم میپرسه کسی تو‌زندگیته صادقانه میگم نه ، و‌منم نه گفتن اونو باور می‌کنم ،

اره.  خیلی ساده ام‌‌ که وقتی اون ازم میپرسه کسی تو‌زندگیته صادقانه میگم نه ، و‌منم نه گفتن اون ...

این روزا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد. اگه بخوادت تلاششو میکنه. فکر خودتو باش و به موردای بهتر فکر کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلی خیلی احمق و نادان بودم ، قبول دارم ، ولی به خدا بعدش تبدیل شدم به یه آدم صبور ‌و‌ اروم، بعد از ...

همینکه میگه دلتنگتم یعنی برگرد مردا حرف دلشونو هیچوقت مستقیم نمیزنن عزیزم.برگرد تا دلسرد نشده.

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست