2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

931 بازدید | 54 پست

من دو سال با یه پسری دوست بودم، دانشجوی پزشکی بود ، خوشتیپ و موقر . اومد خواستگاریمو نامزدی کردیم ، 

خیلی دوسم داشت ، ولی من اون اوایل خیلی بداخلاقی کردم باهاش، سر هر چیزی حلقمو‌‌ در میاوردم میگفتم نمیخوامت ، هی نازمو کشید .

تا اینکه به خودم اومدم و‌رفتارای زشتمو‌‌گذاشتم کنار. 

خیلی آروم و‌صبور شدم و اونم کلی ذوق می‌کرد ولی کم‌کم سر مشکلات مالی خانوادش بهم ریخت و نامزدیو زد بهم، 

تموم شد، تو این مدت گاهی  پیغام میداد که مثلا دلش تنگ شده، یا خیلی دوسم داره. یا از من بهتر واسه اون نیست و این حرفا.

الان یکسال گذشته، هنوز از این پیغاما میده ‌و گاهی زنگ‌میزنه، ولی محکم از برگشتن حرفی نمیزنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم باهاش حرف بزن. بگو یا برو کلا یا برگرد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مگه آدم عاقل سر مشکل مالی نامزدی رو بهم میزنه؟؟؟اون مشکلش چیز دیگه است 

اخه ، چرا پس هی میاد سراغم، تمام عکسامو نگه داشته، من همشو‌‌همون اول پاک کردم، همش تو‌ خاطراتمون قدم میزنه، 

محکم باهاش حرف بزن. بگو یا برو کلا یا برگرد

همش پر از تردیده، نمی‌دونم چشم، اگه نمیخواست منو پس چرا حالا که تموم شده هنوز پیغام میده، امروز آهنگ شادمهر تقدیر و فرستاده ‌و‌کلی ابراز دلتنگی‌