2777
2789

زینک خیلی رو من جواب میداد ولی بدنمو لیزر کرده بودم تایم شارژ لیزرمو زود میکرد چون موهای بدنمم در میومد ولش کردم

امپول بیوتن و دکسپانتول هم عااااالیه موهاتو ضخیم میکنه و رشد سریع

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب پیاز از هرچیه بهتره توی یک ماه تاثیرش میبینی

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
زینک خیلی رو من جواب میداد ولی بدنمو لیزر کرده بودم تایم شارژ لیزرمو زود میکرد چون موهای بدنمم در می ...

چ زینکی همونکه مخصوصه مو هست ؟ 

این امپول ها بیشتر از یک میلیون هست؟

(((( کاربری دست دو نفره ))))

زینک خیلی رو من جواب میداد ولی بدنمو لیزر کرده بودم تایم شارژ لیزرمو زود میکرد چون موهای بدنمم در می ...

آمپوله موقت نیست؟ من موهام خیلی ریزش پیدا کرده جدیدا

میخواستم بعد امتحانام جوشونده رزماری بزنم ببینم تاثیر داره یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چ زینکی همونکه مخصوصه مو هست ؟ این امپول ها بیشتر از یک میلیون هست؟

نه امپولا ۶ تا حدود ۳۰۰ میشه

هفته ای یدونه بزن تا ۶ هفته، بعد ماهی یکی

زینک پلاس خوردم

آمپوله موقت نیست؟ من موهام خیلی ریزش پیدا کرده جدیدامیخواستم بعد امتحانام جوشونده رزماری بزنم ببینم ...

من زدم ۶-۷ ماه میگذره ریزشم برنگشت مثل قبل خوب بود

از دونه اولش که بزنی ریزشت قطع میشه