2777
2789
شوهرتون به رو آورده؟ اگه آره چی گفته و مشکل ظاهرتون چیه ؟ شما چه واکنشی داشتید؟

دقت کنید گفتم خانمایی که قیافشون یا اندامشون از نظر اکثر آدم ها جالب نیست خوشگلایی که چشم همه مردا دنبالشونه پست نذارن

مگه زمان قدیمه که پدرو مادر دختر میگرفتن برا پسر ،اونم ندیده میرفت عقد میکردن 

الان دیگه همه میبینن و میشینن حرف میزنن بعد ازدواج صورت میگیره .

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مگه زمان قدیمه که پدرو مادر دختر میگرفتن برا پسر ،اونم ندیده میرفت عقد میکردن الان دیگه همه میبینن و ...

تحلیلتون که کاملا اشتباهه چون خیلیا خودشون رفتن خواستگاری و بعد ازدواج چشمشون باز شده و اتفاقا بین مردهای امروزی این بهانه ها بیشتر هست تا قدیمی هایی که ندیده و نشناخته دختر می‌گرفتند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم

مردا هرچی میشنون میره تو ضمیر ناخوداگاهشون، تو خودت رو دوست داشته باش بگو همه میگن خیلی به دل میشینی، یا مثلا برو باشگاه هر دفعه بگو مربی و بچه های باشگاه میگن چه اندامت عالی شده

شوهرت اینا رو تو ذهنش خیلی بزرگ میکنه و کم کم میبینی باور داره زیبا و خوش هیکلی

توجه کنی خانومای معمولی با اعتماد به نفس بالا خیلی برا مردا جذابن

چون باور دارن جذابن

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

خب خودش دیده پسندیده قبلش چرا بعدش باید ایراد بگیره و اینکه معلومه شما خودت اعتماد بنفست خیلی پایینه پس دیگرانم شمارو همونجور میبینن و به خودشون اجازه میدن راجب ظاهرتون نظر بدن

یه چیزی بگممردا هرچی میشنون میره تو ضمیر ناخوداگاهشون، تو خودت رو دوست داشته باش بگو همه میگن خیلی ب ...

بی تاثیر نیست این چیزی که گفتی

ولی در اون حد که میگن تلقین جواب نمی‌ده و واقعیت با حرف عوض نمیشه

اگه از خودت داستان بسازی بیشتر خودت رو ضعیف نشون میدی 

باید قابل باور باشه دروغی که میگی و برای خانمای زشت جواب نمی‌ده 

باید خودت خوشگل باشی اما برای بهتر به نظر رسیدن یکی دو تا بلوف هم بزنی وگرنه همه میفهمن داری خالی می‌بندی