2777
2789
عنوان

گیت تخمگذاری مدیکور

161 بازدید | 7 پست

سلام خوبید خانم های ناز من سیکل هام نامنظم است بعد این ماه سیکلم 34 روزه شد تو 14 سیکل ترشح داشتم تا 17 سیکلم بعد من اون موقع گیت نداشتم بعد تو 21 گیت زدم دو خط در رنگ شد الان با اوضاع کی تخمگذاریم من بود میشه رهنمایی کنین 

میشه کمک کنین چی کار کنم سه ماهه در حال اقدامم این گیت ها دارن گیجم میکنن بعد هر ماه اقدام یک هفته یک شب درمیون آخه همسرم از سرکار خسته میاد نمیدانم زیاد اقدام ندارم با گیت خواستم برم این شد نتیجه اش دارم گیج میشم درد تخمدان اینا ره الآنم دارم از 14 سیکلم شروع شده تا آلان است هر دو تخمدانم تیر میکشه من این ماه یک شب درمیون بود اقدامم بعد من با این گیت 21 و22 سیکلم اقدام داشتم روز 23 سیکلم نداشتم میشه لطفاً رهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲ساله ناباروری دارم

ای جانم شما بچه اول ندارین من اقدام به بارداری دوم استم اولی یک دختر شوخ است این یکی اکه خدا بخواد می‌خوام پسر باشه خدا هر چی زودتر دامنتان سبز کنه من سه ماهه در حال اقدامم 

تاپیک هات خواندم دکتر رفتی دارو گرفتی من این ماه اکه باردار نشم میرم دکتر تا دیر نشه درمان هر چی زود ...

من یک بارطبیعی یک‌بار با ای یو ای باردتر شدم اما تو هفته کم سقط شد