2777
2789
عنوان

راهکار برای چربی شکم و پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم میدونی چیه من فقططط شکمم پهلودارم وگرنه هیچ جام چاق نیست اگر پیاده روی برم پاهام لاغرترازای ...

عزیزم منم باهام لاغر قد 170 سانتی است وزنم  65 کیلو استم بخاطر اشتهای زیاد چربی شکم گرفتم البته غذا های روغنی نخور بعدم هم رژیم لاغری بگیر من بخاطر اقدام به بارداری نمیدانم این رژیم را بگیرم شب ها کم غذا بخور میان وعده هم کم بخور من قبل ازداوجم شکم نداشتم راستش هیکم خی باریک بود بعدتو بارداری که شکم بزرگ میشه بعد اون شکمم را دوبار صاف شد خوش هیکل شدم اما الان بخاطر بارداری دوباره شکم در آوردم آخه از بس که خرما میخورم اما الان خرما ره دکه نمی‌خورم دکترم گفته برای زود باردار شدن چیز هام گرم بخور  

عزیزم منم باهام لاغر قد 170 سانتی است وزنم 65 کیلو استم بخاطر اشتهای زیاد چربی شکم گرفتم البته غذا ...

چشم رعایت میکنم

مرسی عزیزم بابت راهنماییتون انشالله ک بچتون صحیح و سالم ب دنیا بیاد و خوش قدم باشه😍