2777
2789
پس پسره چش بود

ببین پسرها بعد یهو میشینن فکر میکنن میگن این اگه زنه زندگی بود سره زندگی با شوهرش میموند یهو فکر میکنن زنه بدیه . زده میشن .میگن نکنه چهار روز دیگه بهمون خیانت کنه .اعتمادشون از بین میره .

اینجوری ک ن . ولی اینکه بزور یکسو شوهر بدن بعد طلاق بگیره با یکی ک دوسش داره ازدواج کنه زیاد دیدم ول ...

منظورم از قبل باهم دوست بودن خانواده نه بیاره دختر با یکی دیگ از دواج کنه با اون ک قبل میخواسته  منظورت با همون عشقشون ازدواج کردن یا بعد طلاق عاشق شدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگه رو شنیدم‌سه تا بچه داشت بخاطره عشقش جدا شد اونم‌زنش و طلاق داد باهم‌ازدواج کردن و یه بجه هم گیرشون اومد‌ولی بازم از هم جدا شدن و زنه خیلی پشیمون بود .شوهر دومیه که عاشقش بود در حده مرگ دسته بزن داشت و روانی و معتاد بود

منظورم از قبل باهم دوست بودن خانواده نه بیاره دختر با یکی دیگ از دواج کنه با اون ک قبل میخواسته منظ ...

بعد طلاق عاشق شدن . موقع ازدواج هم عاشق یکی دیگه شده طلاق گرفته زن اون شده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بله، شده. بعضیا همین مسیرو رفتن، ازدواج کردن بعد طلاق گرفتن. عشق قبلی رو فراموش کن، خودت به خودت فرص ...

میخام بببینم چنین چیزی شده اکثریت موفق بوده بعد اینکه طلاق گرفتن با عشق سابقشون ازدواج کردن؟

اها چ شیررتو شیر

آره واقعن . اکثر ازدواجای زوری تهش طلاق و خیانته .کاش کسایی ک قسمت و سهم و شریک و همدم  هم نیستن هیچ وقت سرراه هم قرار نگیرین 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو