2777
2789

ی بچه هم داریم بحث طلاق از اول عقد تو زندگیمون بوده چند سری درخواست طلاق دادم تا پای طلاق رفتیم تهش با وساطتت طرفین و اینکه من بی خانواده هستم کمک ندارم برگشتم سر زندگی .

اما دیگ خسته شدم میخوام یک کار یاد بگیرم بتونم مستقل بشم اینم بگم بچه کوچیک دارم الان نمیتونم برم سرکار ی چیزی بگید برم یاد بگیرم بتونم درامد داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به مدرک تحصیلی و استعداد و علاقه شما

اگه اینارو میدونستم خودم انتخاب میکردم دیگ مدرک تحصیلی ندارم دیپلم مثلا برنامه نوبسی طراحی سایت سئو اینا

عزیزم من خودمم تو فکر کار هستم ولی به نظرم دو سه تا دوره ادمینی بگذرون و به پیج بزن و بکشش بالا تا بشه رزومه تو و برو سراغ ادمینی یه چند ماه تا بتونی کنار کوچولوت پول جمع کنی و سرمایه یاد گرفتن یه حرفه رو جور کنی إن شاالله 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!