2777
2789

توروخدا 

هرکی تاپیک منو میبینه برای اینکه احتمال تشنج رد بشه نوار مغزش سالم باشه و زودتر مرخص شیم با دل پاکتون دعا کنید بچه م فقط ۲ ماهشه 

امروز جلوی چشمم بخاطر رگ گیری همه جاش سوراخ سوراخ شد 

خدایا هیچ بچه ای رو مریض نکن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰۰تا صلوات براش میگم خبر بده بهم انشالله به حق علی و اولادش به حق بزرگی خداوندمتعال روزایی که من دیدم و هیچکس نبینه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عوارض چی؟ کدوم واکسن؟ جدیدها؟ چی شددقیقا

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عشقم منم تجربه کردم واقعاا درکت میکنم خیلی سخته با هر گریه بچم واقعا گریم میگرفت

ایشالا که چیزی نیست و زود تر مرخص میشید

تروخدااا هرچی شد بهم خبر بده

دختر منم دقیقاا تو همین سنش دکتر یه امپول اشتباه رو به طور غلط به دخترم تزریق کرد

و اونحا اولین باری بود که عصبانیت شوهرم رو میدیدم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

دختر منم واکسن ۶ ماهگی اینجوری شد ۱ ماه کامل تب داشت

چیکارش کردی خوب بشه؟

پرش دست تو بیداری داشت؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عشقم منم تجربه کردم واقعاا درکت میکنم خیلی سخته با هر گریه بچم واقعا گریم میگرفتایشالا که چیزی نیست ...

خیلی سخته 

خدا همه بچه هارو از بلا دور کنه 

توروخدا دعامون کنید