2777
2789
عنوان

بخاطر واکسن دوماهگی وعوارضش نوزادم بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 44 پست
۱۰۰۰تا صلوات براش میگم خبر بده بهم انشالله به حق علی و اولادش به حق بزرگی خداوندمتعال روزایی که من د ...

ممنون عزیزم 

آقاجانم علی پناهت باشه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ممنون عزیزم آقاجانم علی پناهت باشه

دور سرت بگردم 🫂 خبر بده من منتظرتم امشب صلواتارو میفرستم قبل خوابم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض چی؟ کدوم واکسن؟ جدیدها؟ چی شددقیقا

واکسن دوماهگی 

نمیدونم بعدش یه دفعه میپره دستاش ب سمت بالا 

انگار داره سقوط میکنه 

تحت نظره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دور سرت بگردم 🫂 خبر بده من منتظرتم امشب صلواتارو میفرستم قبل خوابم

فدای محبتت بشم 

دعا کن چیزی نباشه 

تاپیک بزنم نوار مغزش سالمه مشکلی نداشته 

نمیدونم یه دلیل دیگه داشته باشه که مهم نباشه ترخیص بشیم 

چشم عزیزم

چرا اینطوری شد بخاطر تب؟ ان شاالله خوب میشه نترس

نمیدونم بعد واکسن اینجوری شد

فدای محبتت بشم دعا کن چیزی نباشه تاپیک بزنم نوار مغزش سالمه مشکلی نداشته نمیدونم یه دلیل دیگه داشته ...

چشمممممم رو دوتاچشمام حتما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واکسن دوماهگی نمیدونم بعدش یه دفعه میپره دستاش ب سمت بالا انگار داره سقوط میکنه تحت نظره

تهرانی؟

چشمممممم رو دوتاچشمام حتما

چشمت منور به ضریح امیرالمومنین

انشالله به حق علی اصغر زود خوب بشه 

استرسی که این واکسنای کوفتی به آدم میده هیچی دیگه نمیده 

لعنت بهشون نمیتونن یه چیز دُرستو حسابی درست کنن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بله عزیزم

دکتر امین شاهرخی ببرش خواجه عبدالله درمانگاه پگاه 

حتما ببرش

الان کدوم بیمارستانی

تو کودکان بهرامی از همه بهتره

رسول اکرم اصلا نبر

علی اصغر نبر 

مفید که به هیچ عنوان نبر

چشمت منور به ضریح امیرالمومنین

تشنج نبوده که؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دکتر امین شاهرخی ببرش خواجه عبدالله درمانگاه پگاه حتما ببرشالان کدوم بیمارستانیتو کودکان بهرامی از ه ...

حتما عزیزم

انشالله به حق علی اصغر زود خوب بشه استرسی که این واکسنای کوفتی به آدم میده هیچی دیگه نمیده لعنت بهشو ...

این واکسن جدیدا به دخترم زدم ، خیلی میترسم خداکنه تاثیر منفی نداشته باشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.