دور سرت بگردم 🫂 خبر بده من منتظرتم امشب صلواتارو میفرستم قبل خوابم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدای محبتت بشم دعا کن چیزی نباشه تاپیک بزنم نوار مغزش سالمه مشکلی نداشته نمیدونم یه دلیل دیگه داشته ...
چشمممممم رو دوتاچشمام حتما
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
واکسن دوماهگی نمیدونم بعدش یه دفعه میپره دستاش ب سمت بالا انگار داره سقوط میکنه تحت نظره
تهرانی؟
استرسی که این واکسنای کوفتی به آدم میده هیچی دیگه نمیده
لعنت بهشون نمیتونن یه چیز دُرستو حسابی درست کنن
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
انشالله به حق علی اصغر زود خوب بشه استرسی که این واکسنای کوفتی به آدم میده هیچی دیگه نمیده لعنت بهشو ...
این واکسن جدیدا به دخترم زدم ، خیلی میترسم خداکنه تاثیر منفی نداشته باشه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.