2777
2789
عنوان

بخاطر واکسن دوماهگی وعوارضش نوزادم بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 44 پست
از نوار مشخص میشه فعلا نگرفتن

پس کی میگیرن؟

احتمال چیزی ندادن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چیکارش کردی خوب بشه؟پرش دست تو بیداری داشت؟

۴بار بستری شد اسهال استفراغم گرف با تب قاطی شد.انقد شیر عوض کردن پدرم درومدددددددد ب معنای واقعی الانم راحت نیستم خیلی حساسه 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واکسن جدیدا به دخترم زدم ، خیلی میترسم خداکنه تاثیر منفی نداشته باشه

بد ب دلت راه نده 

ولی نمیدونم این واکسیناسیون جدید چیه تغییردادن انگاری درسته ؟

قبلا اینجوری نبود 

آخه چرا پنج گانه رو باید ب نوزاد ۲ ماهه بزنن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

۴بار بستری شد اسهال استفراغم گرف با تب قاطی شد.انقد شیر عوض کردن پدرم درومدددددددد ب معنای واقعی الا ...

میفهممت 

خیلی سخته .خدا بچه هارو حفظ کنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بد ب دلت راه نده ولی نمیدونم این واکسیناسیون جدید چیه تغییردادن انگاری درسته ؟قبلا اینجوری نبود آخه ...

وای نگو، ۳تا به پاش زدن، دل من ریش شد

انگارتغییر کرده، بچه‌ های ما شدن مورد آزمایش این دکترا

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

پس کی میگیرن؟احتمال چیزی ندادن

میگن باید فردا دکتر بیاد 

اون دستورش  بنویسه بعد تعطیلات

پرش دست داره تو بیداری

خب عزیزم نترس همه چی تشنج نیست که بچه ها تو نوزادی خیلی علایما مثل تشنج دارن ولی همین که دکترا بالا سرشن خوبه انشالله میگن بخاطر ترس از واکسن و عوارض ایناست و تشنج نه

میگن باید فردا دکتر بیاد اون دستورش بنویسه بعد تعطیلات

کدوم بیمارستانی

وای نگو، ۳تا به پاش زدن، دل من ریش شدانگارتغییر کرده، بچه‌ های ما شدن مورد آزمایش این دکترا

قبلا واکسن دوماهگی چیزی نداشت

خدایا دیوونه شدم دیگه 

خب عزیزم نترس همه چی تشنج نیست که بچه ها تو نوزادی خیلی علایما مثل تشنج دارن ولی همین که دکترا بالا ...

انشالله 

خدا از دهنت بشنوهه

انشالله به خیر بگذره و خنده بیاد رو لبات

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
انشالله عزیزم

شانست به تعطیلات هم خورده

بچه منم با واکسن هجده ماهگی تشنج کرد، مرگم رو به چشم دیدم و الان با گذشت چندین سال ثانیه ای از اون لحظات از جلو چشمم دور نشده

ولی شکر خدا هیچوقت دیگه تکرار نشد

تو واکسن های بعدی باید با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنی، 

به حق مولا علی بچت سالم برمیگرده خونت، یچی نذر کن

پرش دست داره تو بیداری

انشالله تشنج نباشه. قبل واکسن حتما قطره استامینوفن بهش بده بعدش هر چهار ساعت باید قطره بدی که بچه تب نکنه. تب بالا باعث تشنج میشه. روز اول هر چهار ساعت روز دوم هر شیش ساعت قطره استامینوفن باید بدی. با تب سنج هم دمای بدنش رو چک کنی هر چهار ساعت. تو ماه های اول این پرش دست و پا طبیعی هست انشالله این پرش دست جز حرکات طبیعی باشه و تشنج نباشه. نوار مغزش هم نرمال باشه انشالله. انشالله خدا به نی نیت سلامتی بده و به سلامتی مرخص بشه ببرین خونه.