2777
2789

هنوز معلوم نیست من خیلی دوست ندارم عید غدیر رو بابا ، خیلی مسخره س، من ب عنوان همسر یه سید دوست ندارم عید غدیر کسی بیاد خونه م چون ما حتی نماز هم نمیخونیم، اما خونواده خودم میان 

من پیراشکی میخوام درست کنم و اولویه و میوه شیرینی هم هست ، عیدی احتمالا پول نقد ساده، هرچی شوهرم بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز معلوم نیست من خیلی دوست ندارم عید غدیر رو بابا ، خیلی مسخره س، من ب عنوان همسر یه سید دوست ندار ...

چرا دوست نداری خیلی خوبه که 

همین که میان خونت روحیه ت عوض میشه بلخره یک روزه دیگه 

بعدم انرژی مثبت داره 

چرا دوست نداری خیلی خوبه که همین که میان خونت روحیه ت عوض میشه بلخره یک روزه دیگه بعدم انرژی مثبت دا ...

اصلا ما نماز نمیخونیم، سخته چیزی ک بهش اعتقاد نداری یه عده بیان خونه ت الکی بخندی ، شوخی مسخره در مورد سید بودن بکنی، من حتی سید هارو مسخره میکنم اعتقاد ندارم ، روز های دیگه بیان قدمشون روی چشم ، ولی نه عید غدیر رو

انشالله خدا ب دل تو هم نگاه بندازه عزیزم، متاسف شدم برات

خدا به دل من نگاه انداخته که عاشق علی و اهل بیتش هستم و برای عید غدیر خودمو از دوهفته قبل آماده کردم 

عشق علی و خدمت به مهمانان علی لیاقت میخواد که نصیب هرکسی نمیشه مگر کسی که خدا یا علی بهش نگاه بندازه 

خدا به دل من نگاه انداخته که عاشق علی و اهل بیتش هستم و برای عید غدیر خودمو از دوهفته قبل آماده کردم ...

اینقدر نژاد پرست و دین پرست نباش، ترجیحم خدا پرستی هست و انسانیت تا مرده پرستی ، جوابت باشه با خدا ، ریپ نزن

اینقدر نژاد پرست و دین پرست نباش، ترجیحم خدا پرستی هست و انسانیت تا مرده پرستی ، جوابت باشه با خدا ، ...

واقعا دیگه حرفی ندارم 😐اگه خدا پرست بودی حداقل نماز میخوندی بمن ربطی نداره ولی اینکه شعار میدی میگی خدا پرستم ولی دین پرست نیستم جالبه که حتی نمازم نمیخونی 

واقعا دیگه حرفی ندارم 😐اگه خدا پرست بودی حداقل نماز میخوندی بمن ربطی نداره ولی اینکه شعار میدی میگی ...

جالبه ک سوادت از بین هزاران مذهب ، فقط اسلامو میدونه، یکم سوادت و مطالعه ت رو ببر بالا